L2V2

asdL2V2 nastaje u 2014. godini, a zvanično kao agencija za web portale u maju 2015. Tokom svog rada pretežno u oblasti IT konsaltinga, marketinga i posredovanja u izradi web stranica i mobilnih aplikacija, L2V2 zastupa interese više Startup projekata iz oblasti informacionih tehnologija.

U sklopu toga, u skorije vreme je kreirano Udruženje 12p, koje je neprofitna organizacija u formi alumni kluba, što ima za cilj međusobnu pomoć članova u izradi projekata. 

Klub funkcioniše pre svega u vidu okupljanja članova na organizovanim radionicama, internim eventima, gaming i sportskim aktivnostima. 12p čine projekti koji su poznati na tržištu i u Startup zajednici sa godinu dana prisustva u različitim oblastima, počev od B2B aplikacije namenjene distributivnim kompanijama, preko ERP sistema za korporacije, portala usluga logistike i HR usluga do B2C umrežavanja u svetu gaminga i na bazi analitike emocija, aplikacije ekstremnih sportova i jako uspešne inovacije na tržištu zapošljavanja. Članstva su otvorena za sve zainteresovane vlasnike projekata, kao i pojedince koji su alumnisti, odnosno koji su već pohađali nastavu iz oblasti elektronskog poslovanja. Selekcija se vrši prema definisanim kriterijumima i samim tim je rigorozna, a za sve informacije i administrativnu podršku možete se obratiti putem kontakta agencije.

DOGAĐAJI

Citat dana

Ko zna da ne zna, najviši je, ko misli da zna, ograničen je. Ko prepoznaje svoju ograničenost, nema granica.
Lao Ce