Mak-System International Group

Mak systemsMak-System International Group je vodeća kompanija u području informacionih tehnologija za medicinske sisteme. Pruža široku paletu softverskih sistema za menadžment informacija zdravstvenim institucijama širom sveta. Od svog osnivanja (1984), MAK-SYSTEM International Group je specijalizovan za pružanje inovativnih softverskih rešenja u funkcionisanju banki krvi i službi za transfuziju krvi.

Sa više od 1200 postrojenja u preko 50 zamalja sveta, Mak-System International Group je jasno pozicioniran da bankama krvi i centrima za transfuziju doprinosi  obezbeđivanjem najkompletnijih kombinacija funkcionalnosti softvera, profesionalne podrške i usluga, a sve u cilju što boljeg i funkcionalnijeg optimizovanja čitavog procesa.

Dugogodišnje iskustvo i profesionalno znanje zaposlenih omogućava da klijentima bude pružena maksimalna pomoć, kao i zrela, dugoročna rešenja.

Web site: www.mak-system.net

Database Administrator (Oracle) - Intermed Solutions

Mak-System International Group je vodeća kompanija u području informacionih tehnologija za medicinske sisteme. Pruža široku paletu softverskih sistema za menadžment informacija zdravstvenim institucijama širom sveta. Od svog osnivanja (1984), MAK-SYSTEM International Group je specijalizovan za pružanje inovativnih softverskih rešenja u funkcionisanju banki krvi i službi za transfuziju krvi. Sa više ...
Pročitaj više »

IT menadžer - Java Software progremer - Sistemski inženjer

Mek-system International Group je vodeća kompanija u području informacionih tehnologija za medicinske sisteme i pruža široku paletu softverskih sistema za menadžment informacija zdravstvenim informacijama širom sveta. Potrebani su im je Senior Java Software programeri, Sistemski inženjeri  i Projekt menadžeri za rad u kancelariji u Beogradu. Pozivamo sve zainteresovane kandidate koji ...
Pročitaj više »