Plan Plus

PlanPlusPlanPlus je proizvod firme Contrast i najkorišćenija je domaća digitalna mapa sa poslovnim katalogom, koja vodi korisnike kroz mrežu puteva, ulice gradova i naselja, gradski saobraćaj, javne i poslovne objekte Srbije i Crne Gore. Sadrži precizne mape za 5000 naseljenih mesta u kojima živi 90% stanovništva Srbije i Crne Gore, kao i preko 25.000 poslovnih i javnih objekata. Baza podataka PlanPlusa se redovno ažurira i povećava se broj informacija.

Internet verzija PlanPlusa je online mapa i poslovni katalog Srbije i Crne Gore. Već desetak godina se nalazi na listi TOP 50 RS WEB računarskog časopisa PC, u izboru najboljih i najkorisnijih domaćih internet lokacija.

Sajt www.planplus.rs uključen je u zvaničnu internet prezentaciju Grada Beograda - www.beograd.rs, koristi ga i Telekom Srbije, a povezan je sa velikim brojem partnerskih sajtova svih profila i delatnosti.

Web site: www.planplus.rs

Plan Plus otvara poziciju

PlanPlus je proizvod firme Contrast i najkorišćenija je domaća digitalna mapa sa poslovnim katalogom, koja vodi korisnike kroz mrežu puteva, ulice gradova i naselja, gradski saobraćaj, javne i poslovne objekte Srbije i Crne Gore. Sadrži precizne mape za 5000 naseljenih mesta u kojima živi 90% stanovništva Srbije i Crne Gore, ...
Pročitaj više »

Menadžer prodaje

U kompaniji Contrast (čiji je glavni brend digitalna mapa Plan Plus) organizujemo program prakse od mesec dana za dva polaznika, nakon koje će jedan biti zaposlen.Konkurs je otvoren za poziciju Menadžera prodaje. Klikom na naziv pozicije možete videti više detalja o konkursu. Ako ste komunikativni, otvoreni, ubedljivi i spremni na ...
Pročitaj više »