GateBizzCommunications

dsizufkuGateBizzCommunications je internacionalna marketinška kompanija sa matičnim sedištem u Beogradu i ćerkama firmama širom Balkana i Evrope, čija se primarna delatnost ogleda u stvaranju novih inovativnih rešenja u domenu marketinga i reklamiranja.

Njihov tim čine visokoedukovani profesionalci-bilingvisti sa internacionalnim životnim i radnim iskustvom, sa širokim spektrom veština, inspirisani poslovnim strategijama, novim tehnologijama i kreativnošću.

Poslovna filozofija ove kompanije je, pre svega, kreativno, pozitivno, dinamično i profesionalno okruženje, kao i konstantna motivacija zaposlenih i nagrađivanje dobrih rezultata.

Kompanija zaposlenima pruža konstanto usavršavanje znanja, jezika, veština.

Dobro su pozicionirani, imaju veliki broj kvalitetnih ljudskih resursa, know-how, savremenu tehnologiju i kulturu ponašanja da uspešno odgovore na specifične zahteve različitih tržišta.

Web site: www.gatebizz.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: