MH CREATIVE SOLUTIONS

MH CREATIVE SOLUTIONSMH CREATIVE SOLUTIONS je marketinška / multimedijalna agencija sa sjedištem u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini, koju je, 2017.godine osnovao direktor Rami Matar, porijeklom iz Jordana, inače grafički dizajner po zanimanju, sa 15-ogodišnjim iskustvom na poljima grafičkog dizajna (art direktor), web dizajna i marketinga općenito. Svoje znanje je želio donijeti na BH tržište, i olakšati poslovanje kako domaćim, tako i stranim firmama, te uposliti BH stručni kadar. Agencija MH Creative Solutions je prvobitno specijalizirana za izradu i produkciju medijskog oglašavanja. Uz tim sa dugogodišnjim iskustvom, jasnim vizijama i kreativnošću, nudi cjelovita rješenja za oglašavanje, prilagođena klijentovim potrebama, od koncepta do isporuke.

Širok je spektar usluga iz oblasti multimedije i marketinga koje MH Creative Solutions agencija nudi. Realizacijom određenih usluga, svoje klijente vodi putem uspjeha i uvrštava među najtraženije brendove. Pruža savjete i kreira prijedloge za postizanje klijentovih ciljeva. 

Interesantna je činjenica da MH Creative Solutions agencija nudi svoje usluge na čak četiri jezika, i to bosanskom, engleskom, turskom i arapskom.

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: