MH CREATIVE SOLUTIONS

MH CREATIVE SOLUTIONSMH CREATIVE SOLUTIONS je marketinška / multimedijalna agencija sa sjedištem u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini, koju je, 2017.godine osnovao direktor Rami Matar, porijeklom iz Jordana, inače grafički dizajner po zanimanju, sa 15-ogodišnjim iskustvom na poljima grafičkog dizajna (art direktor), web dizajna i marketinga općenito. Svoje znanje je želio donijeti na BH tržište, i olakšati poslovanje kako domaćim, tako i stranim firmama, te uposliti BH stručni kadar. Agencija MH Creative Solutions je prvobitno specijalizirana za izradu i produkciju medijskog oglašavanja. Uz tim sa dugogodišnjim iskustvom, jasnim vizijama i kreativnošću, nudi cjelovita rješenja za oglašavanje, prilagođena klijentovim potrebama, od koncepta do isporuke.

Širok je spektar usluga iz oblasti multimedije i marketinga koje MH Creative Solutions agencija nudi. Realizacijom određenih usluga, svoje klijente vodi putem uspjeha i uvrštava među najtraženije brendove. Pruža savjete i kreira prijedloge za postizanje klijentovih ciljeva. 

Interesantna je činjenica da MH Creative Solutions agencija nudi svoje usluge na čak četiri jezika, i to bosanskom, engleskom, turskom i arapskom.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: