Represent communications

Represent communicationRepresent Communications ima više od 50 zaposlenih. Najveće je agencije za integrisane komunikacije u regionu već deset godina stiče iskustvo kroz rad sa prestižnim klijentima iz različitih oblasti. Danas ih ima više od pedeset i raspoređeni su na pet tržišta. Afilijacija smo međunarodne mreže Weber-Shandwick, koja je deo Interpublic Group. Agencija McCann Erickson Public Relations osnovana je 2002. u Beogradu. Jedna od osnovnih uloga bila je edukacija tržišta o značaju odnosa s javnošću. Agencija je rasla i razvijala nove sektore, ulazila u nove oblasti i trudila se da klijentima uvek ponudi više. I danas je tako. Mi brinemo o reputaciji, najvrednijoj svojini naših klijenata, koristeći najsavremenija znanja, veštine i tehnologije. Kvalitet i iskustvo – Unapređenje struke – Hrabrost – Posvećenost – Optimizam. Nagrade potvrđuju vodeću ulogu agencije u komunikacijskoj industriji. Dokazuju da smo na pravom putu i služe kao merilo za ostale projekte koje radimo. Snaga agencije leži u razumevanju regionalnog tržišta i društveno-ekonomskih prilika, koje smo stekli kroz dugogodišnje poslovanje i dobre kontakte. Panevropski pristup omogućava i povezanost sa svim međunarodnim kancelarijama agencije Weber Shandwick.

Web site: represent.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: