Account Executive i Digital Account Executive – Communis

communisCommunis pod ovim imenom posluje od 2002. godine, kada je izvršena transformacija tada najveće agencije na teritoriji Balkana – S Team Bates Saatchi&Saatchi.

Tridesetogodišnje iskustvo u radu na projektima integrisanih komunikacija; veliki broj međunarodnih i lokalnih nagrada; filozofija oblikovanja dobre i drugačije komunikacije učinili su nas jednom od najvećih i najkreativnijih komunikacijskih agencija u Srbiji.

Osnivač i vlasnik agencije je Ivan Stanković, jedan od pionira marketinške i kreativne industrije na Balkanu, autor i voditelj emisije “Šta sam tebi & ko sam sebi”.

Više od 50 profesionalaca iz oblasti strateškog planiranja, vođenja projekata, organizacije promocija i velikih događaja; kreiranja audio, video i digitalnih formata kao i PR komunikacije svakodnevno stvaraju nove kampanje za lokalne i globalne klijente.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurse za posao:

Prijava:

  • Svoj CV i motivaciono pismo pošaljite na: poslovi@communis.rs.
  • Krajnji rok za prijavu je: 21. 12. 2022.
  • U subjectu mejla naglasiti: naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, FSU ili ITS).
  • Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: