Adaptivno liderstvo

Adaptivno liderstvo je koncept rukovođenja nastao 90-ih godina prošlog veka u Sjedinjenim Državama . Predstavlja novi pristup vođenja organizacija koji promoviše otvoren, fleksibilan i inovativan način u rešavanju strateških i operativnih pitanja. Sa  teorijom i poreklom adaptivnog liderstva, načinima koji se primenjuju u razvijanju otpornosti organizacije i upravljanja promenama, metodama  „orkestiranja“ konflikata i još mnogo toga upoznaće vas Boško Nektarijević.

Boško Nektarijević je međunarodno priznati ekspert iz oblasti rukovođenja, liderstva i upravljanja projektima. Diplomirao je na IFAM Business School u Parizu a  master studije je završio na Solvay Business School, University of Brussels i John F. Kennedy School of Government, Harvard University. Takođe je pohađao postdplomske studije iz oblasti Upravljanja projektima, Liderstva NATO/EU bezbednosti na Boston University u Briselu.

Pored impozantne akademske karijere, Boško Nektarijević ima dugogodišnje iskustvo iz oblasti konsaltinga kroz učešće u projektima za EBRD (Evropsku banku za obnovu i razvoj), Evropski parlement i Vladu Republike Srbije. Trenutno obavlja funkciju izvršnog menadžera u kompaniji EU ACCESS sa sedištem u Briselu, kompaniji koja se bavi konsaltingom iz oblasti pristupa programima i fondovima Evropske Unije.

Vidimo se 03.12.2011. u 12:00!

DOGAĐAJI

Citat dana

Život ne pruža veće zadovoljstvo od savladavanja poteškoća na putu uspeha, postavljanje novih ciljeva i njihovo dostizanje.
Dr Samuel

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: