Administrator za podršku i održavanje mreže – L3 nivo – Orion telekom

orionOrion telekom je finansiran od Evropske banke za rekonstrukciju i razvoj, kao i od najvećih evropskih hedž fondova koji vide potencijal u razvoju telekomunikacionog tržišta u Srbiji i na Zapadnom Balkanu. Kompanija je fokusirana na akvizicije, integraciju i razvoj drugih telekomunikacionih resursa, sa ciljem da isporuči najkvalitetnije linije fiksne telefonije i internet konekcije za privatne i poslovne korisnike. Razvijeni regionalni centri Orion telekoma nalaze se u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Misija im je da obezbede najkvalitetnija i inovativna rešenja u odabranim tržišnim segmentima (privatni korisnici, mala i srednja preduzeća, velika preduzeća, javni sektor i veleprodaja) u skladu sa potrebama klijenata, a vizija je da postanu najpouzdaniji telekomunikacioni operator u Srbiji.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za praksu:

Prijava:

  • Ukoliko želite da se prijavite za praksu u Orion telekomu, možete poslati CV preko linka: https://orion.oneassessment.com/job/Praksa-nk2J4/apply.
  • U subjectu mejla naglasiti: naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy i ITS). 
  • Krajnji rok za prijavu je: 10. 12. 2021.
  • Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Radi danas i završi danas!
Donald Cen

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: