Adriatic Group

logoAdriatic grupa je jedna od vodećih kompanija za distribuciju prehrambenih proizvoda sa područja zapadnog Balkana na tržište EU.

Unutar Adriatic grupe posluje i najveći proizvođač bosanskih mesnih proizvoda za tržište EU Brajlović GmbH, koji je ujedno i značajan distributer hrane iz regiona u Republici Austriji.

 

Članica Adriatic grupe je i firma Natura GmbH sa sedištem u Štutgartu, koja vlastitom logistikom distribuira prehrambene proizvode na preko 1500 prodajnih mesta širom Nemačke.

U sklopu grupe nalazi se i firma Brams d.o.o. Sarajevo, koja je, pored distributivnih poslova, vlasnik fabrike za preradu voća i povrća Balatunka d.o.o. i ZZ Kornišon, sa proizvodnim kapacitetom od 2.000 tona kornišona godišnje.

Za uspešnu promociju i sliku Adriatic grupe zadužena je Pricha d.o.o. Sarajevo, agencija sa dugogodišnjim iskustvom u menadžmentu komunikacija.

Misija Adriatic grupe je omogućiti plasman najkvalitetnijih prehrambenih proizvoda iz regiona na policama trgovina širom Evrope.

Web site: www.adriaticgroup.at

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: