Agent za nemački jezik – SkyEdu

skyeduSkyEdu je deo internacionalne korporacije koja pruža najbolje moguće iskustvo svojim klijentima u consulting i outsourcing uslugama. Iako cenimo naporan rad i posvećenost, deljenje novih ideja, provođenje kvalitetnog zajedničkog vremena dok se pritom zabavljamo je ono što nas čini posebnim.

Radimo za kompanije iz raznih industrija. Naši klijenti dolaze iz Nemačke, Austrije, Švajcarske, UK... Cilj nam je da svako od nas učestvuje u kreiranju okruženja u kome svako ima mogućnost da primeni svoja znanja, i još važnije, da stiče nove veštine i stručnost u onome što radi. Ovo nam je važno, jer se tako i mi razvijamo kao pojedinci, tako naš tim raste i sve to nam pomaže da pružamo bolju uslugu našim klijentima.

Mi smo mlada kompanija, i zato se trudimo da ovladamo što većim brojem veština koje će nam biti od koristi u budućnosti. Od novih i budućih kolega očekujemo otvorenost, spremnost da uče i da se razvijaju jer u njihovoj želji i spremnosti leži i naša motivacija. Sve to mogućim čini topla i prijateljska dobrodošlica i atmosfera.

Petkom u našem prostoru zajedno učestvujemo u nekoj priči pa tako pretvaramo kancelariju u kafić za cocktail day, u otmeni restoran za zimsku žurku, u studio za karaoke party.

Ovom prilikom otvoren je konkurs za poziciju:

Prijava:

  • Svoj CV i motivaciono pismo pošaljite na: hr@theskyedu.com.
    U subjectu mejla naglasiti: naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, FSU i ITS)
  • Krajnji rok za prijavu je: 1. 4. 2021.
  • Biće kontaktirano samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor.

DOGAĐAJI

Citat dana

Znanje je vrednije od novca, oštrije od sablje.
Gruzijska poslovica