Alatka d.o.o.

alatka-baAlatka d.o.o. je brzorastuća bosanskohercegovačka kompanija za razvoj softvera, usko vezana partnerstvom sa kompanijom OTYS Recruiting Technology. Osim rada na projektima za kompanije širom svijeta, Alatka d.o.o. se bavi i kreiranjem svojih originalnih proizvoda. OTYS Recruiting Technology posjeduje kancelarije u Holandiji i Češkoj Republici, te zahvaljujući ovim partnerstvima, uposlenici/ce Alatke imaju priliku napredovati pod mentorstvom senior programera u ovim zemljama, uz mogućnosti međunarodnih putovanja na dodatne treninge i usavršavanje. 

Dva tima, smještena u dvije kancelarije, u Sarajevu i Mostaru trenutno broje ukupno osam programera, a kontinuiran napredak i širenje kapaciteta su rezultat sistematskog upošljavanja i temeljite selekcije. Trenutni prioritet ovo procesa su Senior programeri koji svojim velikim znanjem i iskustvom ispunjavaju sve potrebne kriterije, te koji će svojim mentorstvom i liderstvom doprinijeti ubrzanom napretku individualnih kapaciteta svih članova tima, kao i daljnem razvoju kompanije u cjelini.

Website: https://www.alatka.ba/

Facebook: https://www.facebook.com/Alatka.BA/

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: