Alatka d.o.o.

alatka-baAlatka d.o.o. je brzorastuća bosanskohercegovačka kompanija za razvoj softvera, usko vezana partnerstvom sa kompanijom OTYS Recruiting Technology. Osim rada na projektima za kompanije širom svijeta, Alatka d.o.o. se bavi i kreiranjem svojih originalnih proizvoda. OTYS Recruiting Technology posjeduje kancelarije u Holandiji i Češkoj Republici, te zahvaljujući ovim partnerstvima, uposlenici/ce Alatke imaju priliku napredovati pod mentorstvom senior programera u ovim zemljama, uz mogućnosti međunarodnih putovanja na dodatne treninge i usavršavanje. 

Dva tima, smještena u dvije kancelarije, u Sarajevu i Mostaru trenutno broje ukupno osam programera, a kontinuiran napredak i širenje kapaciteta su rezultat sistematskog upošljavanja i temeljite selekcije. Trenutni prioritet ovo procesa su Senior programeri koji svojim velikim znanjem i iskustvom ispunjavaju sve potrebne kriterije, te koji će svojim mentorstvom i liderstvom doprinijeti ubrzanom napretku individualnih kapaciteta svih članova tima, kao i daljnem razvoju kompanije u cjelini.

Website: https://www.alatka.ba/

Facebook: https://www.facebook.com/Alatka.BA/

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: