Aleksandar Jevđić

aleksandarOdmah po završetku osnovnih studija zapošljava se u kompaniji SARTID a.d. na poslovima edukatora rukovodećeg kadra. Na ovim poslovima je uveo novi sistem utvrđivanja obrazovnih potreba rukovodećih kadrova i organizovao obrazovne sadržaje u kompletnoj menadžerskoj strukturi. Nakon ovog posla, radio je na poslovima šefa kabineta generalnog direktora SARTID a.d. u Smederevu. Sledeći posao obavljao je kao direktor FK SARTID-a. Uveo je organizaciju i sistematizaciju radnih mesta, opise poslova svih zaposlenih, nivoe primanja i druge organizacione poslove na kojima počiva funkcionisanje kluba. Pored ovoga, bio je zadužen za funkcionisanje PR službe, komercijalnih i marketinških poslova, za organizaciju utakmica FK SARTID, a obavljao je i druge poslove i zadatke neophodne za nesmetano funkcionisanje FK SARTID-a. Šest meseci je bio angažovan na poslovima šefa Kabineta predsednika Skupštine opštine Smederevo. Nakon ovoga, imenovan je za direktora Agencije SFC d.o.o, marketing agencije FK SARTID, koja je osnovana od strane FK SARTID i biznis menadžera FK SMEDEREVO. Na ovim poslovima je bio zadužen za obezbeđenje sponzora fudbalskog kluba, kao i za izradu i realizaciju svih marketinških i medijskih aktivnosti kluba. Radio je na poslovima direktora preduzeća ABSUDO d.o.o, koje se bavi proizvodnjom građevinske stolarije i završnim poslovima u građevinarstvu. Sledeći posao obavljao je na poziciji direktora IT kompanije Folider d.o.o, gde je razvio poslove kontakt centara, marketinga i mobilnog marketinga.

Idejni je tvorac sistema SMS dnevnik, koji omogućava bolju i uspešniju komunikaciju roditelja sa školama. Nakon ovoga, imenovan je za direktora kompanije OneClick Solutions d.o.o, gde je i sada zaposlen. Preuzeo je generalno zastupništvo za englesku komapaniju SYTEL za kontakt centre.Pored kontakt centara, značajno je unapredio rad kompanije i doprineo da postanu regionalni lideri u oblasti nagradnih igara, Loyalty programa, video-telemarketinga i dr.

Seminar:


DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: