Aleksandra Hristov

slikaAleksandra Hristov je međunarodno sertifikovani konsultant (CMC). Nakon 2000. godine, bila je šef kabineta ministra prosvete u Vladi dr Zorana Đinđića, gde je, pored kreiranja strategija lobiranja prema drugim državnim organima, bila i šef PR službe i upravljala rizicima kabineta i ministarstva i rešavala krizne situacije. Od 2007. godine, vlasnica je i direktorka konsultantske kuće za strateške komunikacije Hristov consulting d.o.o, koja u svom portfoliju ima EU, USAID projekte, EBRD BAS i institucije i kompanije iz zemlje i Regiona.

Aleksandra je bila savetnik za komunikacije i krizni PR u kompanijama i institucijama kao što su Siemens, UNIQA osiguranje, IK Eduka, Multipartner sistem, Metinvest SMC, Sektor za vanredne situacije MUP za usvajanje zakona o vanrednim situacijama 2009, Nuklearnim objektima Srbije, za sprovođenje najvećeg međunarodnog projekta VIND za transport istrošenog nuklearnog goriva iz Vinče u Rusku federaciju.

Seminari:


Profil predavača

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: