Almaks

almaksKompanija Almaks osnovana je 80-tih godina prošlog veka od strane inženjera koji su u okviru tadašnjeg Instituta za primenjenu fiziku, učestvovali u razvoju prvih sistema tehničke zaštite namenjenih vojsci i policiji.

Od 1991.godine Almaks se bavi sistemima tehničke zaštite, a danas se mogu pohvaliti činjenicom da kompanija Almaks aktivno snabdeva veliki deo domaćeg tržišta sa više stotina artikala iz oblasti elektronske zaštite objekata. Delatnost je proširila na ostale telekomunikacione, informacione i signalne sisteme,njihovi inženjeri imaju veliko i bogato iskustvo u projektovanju i primeni pomenutih sistema i pružaju kvalitetnu tehničku podršku i obuku.

Od 2009. godine, Almaks se bavi GPS satelitskim praćenjem vozila i IoT rešenjima, a 2018. godine, Almaks ide korak dalje, i uvodi novi segment poslovanja Procenu rizika od katastrofa i Procenu rizika u zaštiti lica, imovina i poslovanja.

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: