FSU

FSUFakultet savremenih umetnosti (ranije ALUM - Akademija lepih umetnosti i multimedija) je akreditovani fakultet vizuelnih i scenskih umetnosti koji pruža vrhunsko obrazovanje iz oblasti glume, slikarstva, dizajna, produkcije i medija. Ima četiri visokokvalitetna studijska programa i sve nivoe akademskih studija: osnovne, master i doktorske studije.

Osnovana je 1997. godine kao prvi privatni fakultet umetnosti u regionu, a do danas je iznedrila veliki broj uspešnih umetnika, priznatih ne samo na ovim prostorima već i u najznačajnijim svetskim umetničkim centrima.

Osnivač Akademije lepih umetnosti i multimedija je ITS – Visoka škola strukovnih studija za IT, koja predstavlja prvu akreditovanu privatnu visokoškolsku ustanovu u oblasti informacionih tehnologija u Srbiji. Samim tim, ALUM je i deo velike internacionalne edukativne porodice iza koje stoje dve uspešne kompanije, Comtrade i LINK group.

Web site: www.fsu.edu.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: