Arhi.pro

Arhi.ProArhi.Pro je kompanija za arhitekturu, inženjering i elektroniku. Sastoji od četiri ogranka:

- Arhi.Pro Matični ogranak koji se bavi projektovanjem u oblasti arhitekture i dizajna enterijera, kao i izvodjenjem završnih zanatskih radova u gradjevinskoj industriji, a specijalizovan je u oblasti korporativne arhitekture, razvoja brand standarda i ‘’design&build’’ usluga.

- Arhi.Pro Elektronika je ogranak koji se bavi projektovanjem i izvodenjem elektroradova na sistemima niskog i srednjeg napona (jaka struja), telekomunikacionih i signalnih sistema (slaba struja).

- Arhi.Pro Furniture je ogranak koji se bavi stolarskom proizvodnjom u okviru koga se projektuje i proizvodi kancelarijski nameštaj i elementi za opremanje prostora najrazličitijih namena. Proizvodna hala ogranka je opremljena svim potrebnim mašinama za pločaste materijale i furnire, i zapošljava preko 20 radnika stolarske struke.

- Arhi.Pro Project je ogranak koji se bavi projektovanjem velikih objekata i čitavih kompleksa, sa projektantskim timom sastavljenim od stručnjaka iz oblasti arhitekture, gradjevinskih konstrukcija, mašinskih i elektro i instalacija vodovoda i kanalizacije.

Web site: www.arhipro.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: