Ascanius Media

amAscanius Media Sarajevo, osnovana je 2003. godine, kao agencija koja pruža čitav spektar usluga u svijetu komunikacija i za vrlo kratak period smo postali jedna od vodećih agencija na BH tržištu. Od naših početaka posao smo gradili oko kvalitete i raznovrsnosti usluga koje pružamo svojim

klijentima. Danas, 16 godina poslije, s ponosom možemo tvrditi da smo se držali svojih postulata, svakodnevno ih primjenjujući i prilagođavajući savremenom trenutku. Svojim lokalnim i internacionalnim partnerima nudimo znanje, iskustvo i alate koji su potrebni za kreiranje uspešnih kampanja. Pored uspješnog i kreativnog tima talentovanih ljudi, jedina smo agencija u regionu koja posjeduje In house razvijen software za planiranje i zakup medija, te praćenje kampanja i post buy analize. Biti najuspješnija grupa agencija za tržišno komuniciranje u regiji, biti prvi izbor svih naših partnera – to je naša vizija.

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: