Ascanius Media

amAscanius Media Sarajevo, osnovana je 2003. godine, kao agencija koja pruža čitav spektar usluga u svijetu komunikacija i za vrlo kratak period smo postali jedna od vodećih agencija na BH tržištu. Od naših početaka posao smo gradili oko kvalitete i raznovrsnosti usluga koje pružamo svojim

klijentima. Danas, 16 godina poslije, s ponosom možemo tvrditi da smo se držali svojih postulata, svakodnevno ih primjenjujući i prilagođavajući savremenom trenutku. Svojim lokalnim i internacionalnim partnerima nudimo znanje, iskustvo i alate koji su potrebni za kreiranje uspešnih kampanja. Pored uspješnog i kreativnog tima talentovanih ljudi, jedina smo agencija u regionu koja posjeduje In house razvijen software za planiranje i zakup medija, te praćenje kampanja i post buy analize. Biti najuspješnija grupa agencija za tržišno komuniciranje u regiji, biti prvi izbor svih naših partnera – to je naša vizija.

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: