Asertivna komunikacija


aserativnostPred nama je još jedan besplatni edukativni seminar u organizaciji LINK group Centra za razvoj karijere. Pozivamo vas da se prijavite i obezbedite mesto za seminar o Asertivnoj komunikaciji.

Bilo da želite da poboljšate svoju komunikaciju sa ljudima iz svog poslovnog i privatnog okruženja, bilo da ste socijalno anksiozni, stidljivi, skloni odlaganju reakcija, imate tremu prilikom javnih nastupa, „ne volite“ konflikte, često agresivno reagujete ili povlačite u sebe- napravite korak ka promeni i saznajte kako putem asertivne komunikacije možete sebi pomoći.

Promene do kojih asertivnost dovodi ogledaju se u povećavanju samopoštovanja i samopouzdanja, smanjenju treme i stresa, povećanju kontrole nad sopstvenim postupcima i emocijama, efikasnije se ostvaruju ciljevi i želje, bolje se komunicira sa drugim ljudima, prijateljima, partnerom, konstruktivnije se rešavaju konflikti, ovladava se svojim emocijama,...

O asertivnoj komunikaciji, njenim prednostima i manama, kako da efektivno primenite benefite ove važne veštine, govoriće Ljiljana Varga. Ljiljana radi kao Specijalista za ljudske resurse u jednoj internacionalnoj kompaniji u zemlji. Bavi se selekcijom, regrutacijom, treninzima i radionicama na razne poslovne i psihološke teme. Vlasnik je Centra za komunikaciju i lični razvoj „Centar promena“ u Novom Sadu, gde radi kao psihoterapeut i trener. Teme kojima se bavi su: komunikacija, motivacija, stres, veštine prezentovanja, life couching, couching rukovođenje, emocionalna inteligencija, kontrola emocija itd. Drži treninge za kompanije i za građanstvo. Njenim treninzima prisustvovalo je više od 600 učesnika.


DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: