ASW Inženjering

logo

Više od dve decenije ASW Inženjering plasira sopstvene proizvode u oblasti informacionih tehnologija i realizuje složene projekte, da bi odgovorio raznovrsnim potrebama tržišta. 

Delatnost ASW Inženjeringa takođe podrazumeva savetovanje i optimizaciju organizovanja poslovnih procesa, sa ciljem unapređenja poslovanja i pospešenja poslovnih rezultata klijenta. 

Realizacija kompleksnih projekata u oblasti infomacionih tehnologija omogućila je kompaniji ASW Inženjering da kontinuirano napreduje ne samo u kadrovskom smislu već i u smislu tehnološkog razvoja, pa je pozicionirana kao jedna od vodećih softverskih kompanija u Srbiji. 

Stalni rast i sve veći broj zadovoljnih klijenata omogućili su širenje poslovanja i van granica Srbije, pa je u februaru 1997. godine ASW Inženjering počeo sa radom u Bijeljini, Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, a u saradnji sa lokalnim partnerom, u januaru 1995. godine otvoreno je i predstavništvo ASW Inženjeringa u Ljubljani.

Vizija ASW Inženjeringa je jasna: zadržati status prepoznatvljive, inovativne i visoko profesionalne softverske kompanije, sa preformansama proizvoda i usluga koji je pozicioniraju na vodeće mesto u zemlji i regionu; kontinuirani rast tržišnog udela i kvalitet koji gradi dugoročne partnerske odnose sa novim i postojećim klijentima.

Ciljevi ASW Inženjeringa su brzo širenje distributerske mreže u regionu; razvoj tehnologije i prilagođavanje proizvoda različitim okruženjima; kontinuirano usavršavanje proizvoda, sa namerom da se predvide potrebe korisnika.

Web site: www.asw.eu

 

 

 

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: