ASW Inženjering

logo

Više od dve decenije ASW Inženjering plasira sopstvene proizvode u oblasti informacionih tehnologija i realizuje složene projekte, da bi odgovorio raznovrsnim potrebama tržišta. 

Delatnost ASW Inženjeringa takođe podrazumeva savetovanje i optimizaciju organizovanja poslovnih procesa, sa ciljem unapređenja poslovanja i pospešenja poslovnih rezultata klijenta. 

Realizacija kompleksnih projekata u oblasti infomacionih tehnologija omogućila je kompaniji ASW Inženjering da kontinuirano napreduje ne samo u kadrovskom smislu već i u smislu tehnološkog razvoja, pa je pozicionirana kao jedna od vodećih softverskih kompanija u Srbiji. 

Stalni rast i sve veći broj zadovoljnih klijenata omogućili su širenje poslovanja i van granica Srbije, pa je u februaru 1997. godine ASW Inženjering počeo sa radom u Bijeljini, Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, a u saradnji sa lokalnim partnerom, u januaru 1995. godine otvoreno je i predstavništvo ASW Inženjeringa u Ljubljani.

Vizija ASW Inženjeringa je jasna: zadržati status prepoznatvljive, inovativne i visoko profesionalne softverske kompanije, sa preformansama proizvoda i usluga koji je pozicioniraju na vodeće mesto u zemlji i regionu; kontinuirani rast tržišnog udela i kvalitet koji gradi dugoročne partnerske odnose sa novim i postojećim klijentima.

Ciljevi ASW Inženjeringa su brzo širenje distributerske mreže u regionu; razvoj tehnologije i prilagođavanje proizvoda različitim okruženjima; kontinuirano usavršavanje proizvoda, sa namerom da se predvide potrebe korisnika.

Web site: www.asw.eu

 

 

 

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: