AVmarket

avAVmarket je kompanija specijalizovana za prodaju, servis i montažu svih vrsta audio/video tehnike - kućnog, profesionalnog i auto ozvučenja, video nadzora, TV prijemnika, multimedije, kablova, rasvete i druge srodne tehnike. Pored prodaje vrhunskih uređaja brojnih poznatih brend ova, nudimo i usluge projektovanja svih vrsta audio/video i bezbednosnih sistema za Vaš poslovni prostor ili dom.

Što se bezbednosnih sistema tiče zastupamo vodeće kompanije kao što su HikVision i Dahua za video nadzor. Paradox i DSC za alarme.

Za audio sisteme zastupamo JBL, Harman Kardon, RCF, Yamahu i mnoge druge. Radimo i konferencijske sale sistemima Logitech i Senn heiser.

Od video sistema zastupamo Sony Professional, Sharp i Christie za projektore i profesionalne ekrane, kao i Aten i MS Screens za platna i distributivne sisteme. U deo našeg portfolija spadaju i TV sistemi (IPTV, DVB-C…) Televes, Amiko, SAB, kao i mnogi drugi renomirani proizvođači. Sve ovo umrežavamo profesionalnom D-Link opremom. Takođe, radimo i pametne stanove i zgrade Fibaro sistemom.

Imamo preko 25 godine iskustva u prodaji, montaži i servisu tehnike. Naše brojne reference možete pogledati na linku: www.avmarket.rs/reference, a samo neke od njih su Termo elektrane “Kostolac”, Hotel “Moskva” Beograd, Opština “Požarevac”, Hotel “IN” Beograd… Naši profesionalni kupci imaju punu garanciju i prednost prilikom rešavanja eventualnih reklamacija u servisu. Koji god zahtev da imate naš tim će izaći u susret i ponuditi adekvatno rešenje u najkraćem mogućem roku.

Nadamo se dugoročnoj saradnji na obostrano zadovoljstvo.

Web: www.avmarket.rs.

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi neko saznao šta i ti znaš, treba da ga pronadeš i nauciš.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: