BE-terna Group

beternaKompanija BE-terna je jedna od vodećih evropskih integratora poslovnih rešenja. Kao pružalac kompletnih usluga, kompanija je specijalizovana za optimizaciju poslovnih
procesa i implemetaciju ERP, CRM, HR i BI rešenja koja su zasnovana na Microsoft, Qlik, Cornerstone i Infor M3 tehnologijama. Klijenti uključuju kako globalne korporacije tako i inovativne kompanije srednje veličine koje žele da steknu konkurentsku prednost kroz implementaciju i korišćenje modernih i sveobuhvatnih softverskih aplikacija u Cloud-u. 

Uz visoko motivisan tim koji je sastavljen od 920 eksperata koji posluju na 25 različitih lokacija, kao i 70 posvećenih partnera u partnerskoj mreži, BE-terna pruža svoje usluge za više od 1,650 klijenata uglavnom na projektima koji su internacionalne prirode. Sa sveobuhvatnim portfoliom softvera, proizvoda i usluga, kao i uz know-how u specifičnim industrijama, BE-terna nudi savršeno prilagođena rešenja za proizvodnju, industriju mode, maloprodaju, procesne industrije, trgovinske kompanije kao i za preduzeća koja su projektno orijentisana. 

BE-terna je Gold Cloud Business Application, Gold ERP, Gold Application Development, Gold Data Analytics, Gold Cloud Platform Microsoft partner, ali je član i prestižnog kluba Microsoft partnera sa najboljim performansama širom sveta koji se zove Inner Circle.

Kompanija BE-terna osvojila je prestižnu nagradu 2021 Microsoft Partner of the Year u konkurenciji od više od 4.400 nominovanih kompanija iz više od 100 zemalja širom sveta.

Link od veb-sajta (engleska verzija): https://www.be-terna.com.
Link od veb-sajta (srpska verzija): https://www.be-terna.com/sr.

DOGAĐAJI

Citat dana

Život ne pruža veće zadovoljstvo od savladavanja poteškoća na putu uspeha, postavljanje novih ciljeva i njihovo dostizanje.
Dr Samuel

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: