BE-terna Group

beternaKompanija BE-terna je jedna od vodećih evropskih integratora poslovnih rešenja. Kao pružalac kompletnih usluga, kompanija je specijalizovana za optimizaciju poslovnih
procesa i implemetaciju ERP, CRM, HR i BI rešenja koja su zasnovana na Microsoft, Qlik, Cornerstone i Infor M3 tehnologijama. Klijenti uključuju kako globalne korporacije tako i inovativne kompanije srednje veličine koje žele da steknu konkurentsku prednost kroz implementaciju i korišćenje modernih i sveobuhvatnih softverskih aplikacija u Cloud-u. 

Uz visoko motivisan tim koji je sastavljen od 920 eksperata koji posluju na 25 različitih lokacija, kao i 70 posvećenih partnera u partnerskoj mreži, BE-terna pruža svoje usluge za više od 1,650 klijenata uglavnom na projektima koji su internacionalne prirode. Sa sveobuhvatnim portfoliom softvera, proizvoda i usluga, kao i uz know-how u specifičnim industrijama, BE-terna nudi savršeno prilagođena rešenja za proizvodnju, industriju mode, maloprodaju, procesne industrije, trgovinske kompanije kao i za preduzeća koja su projektno orijentisana. 

BE-terna je Gold Cloud Business Application, Gold ERP, Gold Application Development, Gold Data Analytics, Gold Cloud Platform Microsoft partner, ali je član i prestižnog kluba Microsoft partnera sa najboljim performansama širom sveta koji se zove Inner Circle.

Kompanija BE-terna osvojila je prestižnu nagradu 2021 Microsoft Partner of the Year u konkurenciji od više od 4.400 nominovanih kompanija iz više od 100 zemalja širom sveta.

Link od veb-sajta (engleska verzija): https://www.be-terna.com.
Link od veb-sajta (srpska verzija): https://www.be-terna.com/sr.

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: