LIVE STREAM DOGAĐAJA: Neka 2023. bude izvanredna – izazov za najuspješniju godinu do sada

U subotu, 11. marta, od 10:00, pridružite nam se na besplatnom događaju „Neka 2023. bude izvanredna – izazov za najuspješniju godinu do sada”.

Još uvijek nije kasno da uradite nešto izvanredno za sebe i u kalendaru zabilježite 2023. godinu kao godinu svog najvećeg uspjeha!

Put do vaše najuspješnije godine započnite već sad – prijavite se na specijalni i potpuno besplatni događaj koji će okupiti biznis stručnjake na jednom mjestu.

Na specijalnom događaju koji organizuje BusinessAcademy stručnjaci iz različitih oblasti poslovanja sa više od 20 godina profesionalnog iskustva pokazat će vam put kako da postanete najbolja moguća verzija sebe, unaprijedite svoja znanja iz najkonkurentnijih oblasti i izgradite svoju poslovnu ličnost. Ekspert za prodaju i komunikacije Mladen Komarica i certificirani NLP trener, psiholog-pedagog Marina Bakić podijelit će sa vama svoja dugogodišnja iskustva i pomoći vam da savladate najtraženije poslovne vještine današnjice i spremno dočekate svaki poslovni izazov sa kojim se susretnete!

Iskustvo profesionalaca: Mladen Komarica i Marina Bakić

MladenMladen Komarica bavi se prodajom posljednje 23 godine. U osiguranju je prije 20 godina napravio vlastitu prodajnu mrežu kao dio Greenfield investicije. Obavljao je funkciju regionalnog menadžera za BiH u Wiener osiguranju. Radio je i u državnim institucijama: u Ministarstvu vanjskih poslova i Predsjedništvu i Kancelariji visokog predstavnika. Tokom 1996. godine je bio na funkciji atašea za sigurnost u Njujorku. Medicinske studije završio je u Sarajevu 1992. godine, ali se poslije 1995. okrenuo ekonomiji, te završio poslovnu psihologiju. U toku svoje karijere održao je više stotina seminara, motivacijskih treninga i treninga iz oblasti psihologije prodaje. Dobitnik je mnogih priznanja iz oblasti prodaje i prodajnih vještina. Trenutno radi kao predsjednik konsultantskog udruženja BE STAR u Sarajevu.

Marina

Marina Bakić je psiholog i pedagog, NLP trener, Master i Coach Master u Međunarodnoj asocijaciji NLP instituta (IN-NLP) u Berlinu. Posjeduje 20 godina radnog iskustva kao savjetnik u medijima i odnosima s javnošću. Marina je certifikovani trener komunikacijskih vještina sa brojnim uspješno ostvarenim obukama iz oblasti PR-a, javnih nastupa i moći uvjeravanja publike, strateške i interne komunikacije, upravljanja stresom, liderstva i postavljanja ciljeva, uz primjenu savremenih tehnika NLP-a.

Ko može da se prijavi

Live stream u subotu, 11. marta, od 10:00 - klikom na link pristupate prenosu specijalnog događaja.

Gdje i kada

Specijalni događaj će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 11. marta, s početkom u 10:00​.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: