BESPLATAN MEETUP: Freelancing – say bye bye to traditional 8–16 work

U petak, 13. augusta, od 17:30, pridružite nam se na prvom besplatnom meetupu u sklopu LINKhuba Freelancing – say bye bye to traditional 8–16 work.

freelancing 

Savladali ste znanja i vještine koje biste mogli da primijenite u praksi ili da ih možda iskoristite za pokretanje svog freelance posla? Na ovom meetupu, koji se u okviru LINKhuba organizuje kao posebna pogodnost za polaznike ITAcademy, saznaćete kako da započnete freelance karijeru koja će vam omogućiti da budete sam svoj šef, birate odakle ćete da radite i zarađujete iznad prosjeka. 

Bez obzira na to da li imate prethodno radno iskustvo ili tek planirate da zaplovite u svijet freelancinga, ovaj meetup namijenjen je baš vama! Naime, kada je riječ o IT stručnjacima, freelance posao veoma je perspektivan, prije svega zbog mogućnosti visoke zarade, izbora klijenata, raznovrsnosti poslova i praćenja aktuelnih trendova i tehnologija. 

Ovaj jedinstven događaj je dodatni bonus za sve polaznike ITAcademy, koji dobijaju čak 100 besplatnih sati prakse u LINKhubu. Zato, ne propustite priliku da spojite lijepo i korisno i znanja koja steknete od iskusnog stručnjaka na ovom meetupu primijenite kao novu mogućnost za razvoj freelance karijere u okviru ovog multifunkcionalnog prostora. 

Broj mjesta je ograničen, zato je potrebno da se prijavite što prije!

Iskustvo profesionalca: Atif Bećirbašić

atifAtif Bećirbašić, mladi web developer iz Sarajeva, posljednjih osam godina aktivno se bavi razvojem i održavanjem velikog broja projekata za neke od najpopularnijih kompanija iz SAD. Neki od projekata na kojima je radio uključuju razvoj sistema monitoringa i aktivnog praćenja rada studenata i kvaliteta nastave, razvoj sistema za učenje na daljinu, razvoj sistema za upravljanje odnosima sa klijentima, kao i razvoj sistema koji radi sa Asterisk podacima (slušanje poziva u stvarnom vremenu, statistika, povijest poziva). Iza Atifa je više od 500 web stranica, web aplikacija i odredišnih stranica. Ima bogato iskustvo iz sistema za upravljanje sadržajem kao što su WordPress i Joomla, što uključuje instaliranje, konfiguraciju, razvoj plugina, kao i kastumizaciju teme. Atif trenutno obnaša funkciju CEO u kompaniji koju je osnovao, Sarajevo Digital.

Kao vrlo komunikativna i odgovorna osoba, Atif je uvijek spreman za rad, a posebno posvećuje pažnju web programiranju i trudi se naučiti novu vještinu svaki dan.

Ko može da se prijavi?

Broj mjesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete meetupu, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savjete i unaprijedite svoja znanja i vještine. Za lično prisustvovanje meetupu možete se prijaviti do četvrtka, 12. augusta, do 12:00. Prijavite se putem ovog linka.

prijavi se 

Gdje i kada?

Meetup će biti održan u prostorijama LINKhuba (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 13. augusta, sa početkom u 17:30​.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: