BESPLATAN MEETUP: Pokretanje i razvoj IT startupa

U subotu, 4. septembra, od 10:00, pridružite nam se na besplatnom meetupu u sklopu LINKhuba Pokretanje i razvoj IT startupa.

slq

Startup, kako to sam naziv kaže, znači startovati (start) i ići naviše, ka zvjezdanom nebu uspješnih (up)! Učešćem na meetupu „Pokretanje i razvoj IT startupa” uvjerićete se da je to zaista tako i saznati kako da i vi uspješno startupujete i pridružite se jatu inovatora na kojima počiva budućnost.

Na IT startup meetupu, između ostalog, detaljno ćete saznati:

  • na koji način timovi funkcionišu i kako operiraju;
  • kako funkcioniše funding i fundraising za jedan uobičajeni startup;
  • koja je uloga product ownera;
  • koliko je važno uložiti vrijeme u istraživački rad kako bi se shvatilo šta produkt treba da radi;
  • kako da definišete dokumente na osnovu istraživanja po kojima ćete se voditi u budućnosti;
  • kako da efikasno komunicirate sa vodećim ljudima kako biste razumjeli njihove zahtjeve i preveli ih u svoje softversko rješenje;
  • o stvari iz jedne arhitekturalne perspektive, a ne samo kao iz perspektive suhoparnog kodiranja. 

Broj mjesta je ograničen, zato je potrebno da se prijavite što prije!

Iskustvo profesionalca: Nedim Hadžialić

nedimNedim Hadžialić je veliki kreativac i zaljubljenik u frontend tehnologije, kao i startupove. Svoju karijeru je započeo razvijajući NET/JS aplikaciju za Eurotunnel. Trenutno je zaposlen na poziciji full stack developera u sarajevskoj kompaniji Ministry of Programming. Svoje vještine primjenjivao je i u NAGA, jednom od najuspješnijih fintech startupova u Evropi, kao i u perspektivnom medical-based startupu. S obzirom na to da se i sam bavi poslom koji zahtijeva mnogo fleksibilnosti i konstantno učenje novih tehnologija, Nedim ima veliku želju da svoje znanje i iskustva prenese na druge i omogući im uspješnu IT karijeru. 

Ko može da se prijavi?

Broj mjesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete meetupu, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savjete i unaprijedite svoja znanja i vještine. Za lično prisustvovanje meetupu možete se prijaviti do četvrtka, 2. septembra, do 12:00. Prijavite se putem ovog linka.

prijava

Gdje i kada?

Meetup će biti održan u prostorijama LINKhuba (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 4. septembra, sa početkom u 10:00​.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Oni koji ne znaju, neka uče, a oni koji znaju, neka nalaze zadovoljstvo u tome da se podsećaju.
Latinska izreka

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: