BESPLATAN MEETUP: Street fotografija

U četvrtak, 9. decembra, od 13:00, pridružite nam se na prvom, besplatnom meetupu „Street fotografija” u sklopu LINKhuba.

sl1 

Tema novog meetupa u LINKhubu je street fotografija, gdje će se zainteresovani upoznati sa osnovama pravila fotografije i metodama za kreiranje dobre street fotografije. Lijepo druženje i razmjena iskustva i interesovanja su zagarantovani. Svaki učesnik će imati priliku da samostalno kreira seriju street fotografija, za koju će dobiti fidbek od mentora i kolega na licu mjesta. Meetup će obraditi i same početke fotografije, njenu ulogu, kao i važnost street fotografije kroz vrijeme, uz upoznavanje najznačajnijih fotografa koji su zaslužni za razvoj ovog žanra. Za meetup nije neophodna specijalna oprema, izuzev smartfona. Ukoliko neko od učesnika posjeduje i foto-aparat, može po želji praktični dio raditi pomoću njega.

Broj mjesta je ograničen, zato je potrebno da se prijavite što prije!

Iskustvo profesionalca: Mirza Raunić

mirzaMirza Raunić je završio Akademiju likovnih umjetnosti u Sarajevu, kada je i pronašao oblast koja ga danas najviše zanima i kojom se uspješno bavi, a to je fotografija. Mirza je bio dio tima koji je radio digitalizaciju bogate zbirke dokumentarnih fotografija u Historijskom muzeju BiH. Tada je uvidio koliko je fotografija bitna i kao dokaz nekog dešavanja u obliku filmskog negativa. Trenutno se bavi kako digitalnom, tako i analognom fotografijom, kao i postprodukcijom s fokusom na filmsku street fotografiju i product fotografiju, i aktivno ih izučava, te je završio i obuku za web dizajn na ITAcademy, gdje je savladao najpopularnije tehnologije i trendove u svijetu dizajna.

Ko može da se prijavi?

Broj mjesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete meetupu, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savjete i unaprijedite svoja znanja i vještine. Za lično prisustvovanje meetupu možete se prijaviti do utorka, 7. decembra, do ponoći. Prijavite se putem ovog linka.

prijava 

Gdje i kada?

Meetup će biti održan u prostorijama LINKhuba (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 9. decembra, s početkom u 13:00​.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: