LIVE STREAM seminara: 5 najvažnijih poduhvata uspješnih preduzetnika

U subotu, 4. februara, od 10:00, pridružite nam se na besplatnom seminaru „5 najvažnijih poduhvata uspješnih preduzetnika”.

LIVE STREAM seminara: 5 najvažnijih poduhvata uspješnih preduzetnika

Da li ste znali da nikada nije bilo jednostavnije pokrenuti vlastiti biznis nego sada? Pitate se kako? Brzi razvoj internet alata i online poslovanja pruža bezbroj mogućnosti, a između ostalog utiče na preduzetništvo i omogućava da pomoću računara i brze internetske veze, bez ulaganja ogromne količine novca, svoju poslovnu ideju pretvorite u uspješan biznis.

Želja za razvojem vlastitog biznisa, neovisnošću, slobodom i značajno većim prihodima, samo su neki od glavnih razloga zašto se sve više ljudi odlučuje za preduzetništvo.

Sad kada preduzetništvo više nego ikad prije ima dominantnu ulogu u poslovnom svijetu, pravo je vrijeme da svoju karijeru usmjerite u ovom pravcu, a kao odskočnu dasku u tome iskoristite potpuno besplatni seminar „5 najvažnijih poduhvata uspješnih preduzetnika”! Uz poslovnog eksperta Jasmina Kukuljca naučit ćete o važnostima i mogućnostima savremenog preduzetništva, steći ćete praktična znanja i alate za uspješno vođenje vlastitog biznisa, pripremiti se za eventualne izazove koji se javljaju u toku poslovanja i savladati savremene vještine preduzetnika.

Jasmin Iskustvo profesionalca: Jasmin Kukuljac 

Jasmin Kukuljac je iskusni profesionalac sa bogatim iskustvom koji uspješno konceptualizira i implementira inovativne strategije komercijalnog i marketinškog karaktera. Trenutno je vlasnik konsalting kompanije Trade Up, direktor mikrokreditnog društva IuteCredit i kompanije Fin Tech. 

Veoma uspješno vodi treninge i motivira zaposlene da značajno doprinose kompaniji i njenom razvoju, što je dokazao za vrijeme angažmana u Orbico akademiji, gdje je kao lider tima za edukaciju u sektoru pregovora, prodaje, prezentacijskih vještina, partner managementa i motivacije, uspješno vodio treninge za uposlenike iz 21 zemlje. Tokom razvoja zavidne profesionalne karijere obnašao je poziciju komercijalnog direktora u vodećoj distributerskoj kući u Europi – Orbico d. o. o., izvršnog direktora u vodećoj osiguravajućoj kući za životna osiguranja u BiH Markur/Vienna Osiguranje, te funkciju direktora Nestle Adriatic BH. Izabran kao najbolji KAM u Nestle SEE dvije godine zaredom – 2008. i 2009.

Live stream u subotu, 4. februara, od 10:00 – klikom na link pristupate prenosu seminara.

LIVE STREAM

Gdje i kada

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 4. februara, s početkom u 10:00​.


Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: