LIVE STREAM BESPLATNOG SEMINARA: „Abeceda prodajnih šampiona”

U subotu, 20. januara, od 10:00 h, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Abeceda prodajnih šampiona”.

Abeceda prodajnih šampiona

Na ovom besplatnom seminaru polaznici će saznati kako da:

  • koriste alate za unaprijeđenje svakodnevnih prodajnih aktivnosti i postizanje izuzetnih rezultata;
  • generišu veći broj leadova;
  • pregovaraju i zaključuju prodaju;
  • postave sebi izazove koji će ih gurati prema napretku;
  • razviju emocionalnu inteligenciju koja će ih izdvojiti iz mase;
  • stvore sveobuhvatan set vještina koji će ih postaviti kao prodajnog šampiona u izabranoj oblasti;
  • budu autentični prodavac koji gradi povjerenje svojih klijenata.


Otkrijte praktične smjernice i alate koji će vam pomoći da postignete napredak na korporativnoj ljestvici, bez obzira na trenutni karijerni stepen. Vaš predavač Zlatan Halilbegović podijeliće s vama strategije koje vam mogu pomoći da postignete željeni napredak u profesionalnom smislu.

Predavač

Zlatan Halilbegović

.

Zlatan Halilbegović je prodajni trener, čija je uža specijalnost direktnaprodaja. Jedan je od najiskusnijih i najuspješnijih prodavača životnog osiguranja u BiH. Pored vlastitog prodajnog iskustva, dvije godine je bio i voditelj regionalnog tima u GRAWE osiguranju u BiH. Za to vrijeme tim je ostvario rast prodaje životnih osiguranja od čak 51%.

Nakon 10 godina uspješne korporativne karijere, osnovao je vlastitu kompaniju za trening, coaching i konsalting. Dvije godine zaredom je bio gost predavač najednom od najvećih prodajnih summita u regionu (Executive Sales Adria Summit – Hrvatska, 2022 i 2023), te govornik na prvoj konferenciji o personalnom i profesionalnom razvoju održanoj u BiH – „PIT Rasti 2023”.

Osim prodajom, Zlatan se aktivno i pasionirano bavi i ličnim razvojem. Licencirani je profesionalni Life Coach na američkom CLCI institutu (jedan od top 5 svjetskih instituta za Life Coaching, ICF akreditovan) i autor knjige „Vidimo se na cilju! koja govori o ličnom rastu i razvoju, i koja je za nepunih godinu dana rasprodata u preko dvadeset različitih zemalja svijeta. Također, organizator je i prvog sveobuhvatnog retreata o ličnom razvoju u BiH „Vrijeme je za mene”.

Diplomirani je ekonomista i magistar menadžmenta u sportu. Bivši je profesionalni sportista (košarkaš), te vlasnik jednog od najpraćenijih LinkedIn profila u regionu sa preko 30.000 pratilaca.

Live stream u subotu, 2. decembra od 9:30 – klikom na link pristupate prenosu seminara.

                                

Gdje i kada?

Besplatan seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 20. januara, s početkom u 10:00 h.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: