BESPLATAN SEMINAR: „AI marketing: Umjetnost i nauka savršene kampanje”

U subotu, 18. maja, od 9:30, pridružite nam se na seminaru „AI marketing: Umjetnost i nauka savršene kampanje”.

Na ovom seminaru polaznici će:

  • temeljno razumijeti kako vještačka inteligencija revolucionira marketinške strategije i procese;
  • saznati kako koristiti AI alate za analizu podataka i identifikaciju ciljane publike, što će omogućiti efikasnije targetiranje vaših marketinških kampanja;
  • otkriti metode personalizacije sadržaja pomoću AI tehnologija, što može povećati angažman i konverzije vaše publike;
  • naučiti kako koristiti AI za analizu rezultata kampanja i automatsko prilagođavanje strategija radi postizanja optimalnih rezultata;
  • saznati kako AI može predvidjeti trendove u industriji i ponašanje kupaca, omogućavajući im da prilagode svoje marketinške strategije u skladu sa tim;
  • vidjeti primjere kreativnih procesa podržanih AI tehnologijama, uključujući generiranje ideja, dizajn i kreiranje sadržaja;
  • uočiti važnosti etičkog korištenja AI-ja u marketingu i strategijama za obezbijeđivanje integriteta i povjerenja svojih korisnika.


Ne propustite priliku da potpuno besplatno dobijete mjesto na seminaru koji organizuje savremena poslovna škola BusinessAcademy, gdje ćete naučiti kako da pomoću AI-ja kreirate najbolje marketinške kampanje.


Predavači

VEDRAN PERŠIĆ

 Iako je studirao sociologiju na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu, te bio televizijski novinar, Vedran se pronašao u korporativnim komunikacijama. Od 2001. godine bavi se odnosima s javnošću, marketingom i pitanjima od javnog značaja. Dugogodišnji je predavač različitih modula iz korporativnih komunikacija. Obavljao je funkciju country managera Bloomberg Adria za BiH, a na poziciji direktora sektora Marketing i komunikacije u Sberbank BH nalazio se od 2013. godine. 

Bio je najodgovornija osoba za korporativne komunikacije svih firmi članica ASA Prevent grupacije punih pet godina, rukovodio press službom Međunarodne komisije za nestale osobe (ICMP) tri godine, bio glasnogovornik OHR-a, te šef produkcije UN misije u Bosni i Hercegovini. Po završetku BBC škole televizijskog novinarstva, punih pet godina izvještavao je o političkim, ekonomskim i socijalnim pitanjima iz BiH i svijeta. Također je obavljao funkciju predsjednika Upravnog odbora Mreže Globalnog sporazuma UN u BiH, člana Nadzornog odbora marketinške agencije Euromedia, te člana skupštine Vanjskotrgovinske komore BiH. Predsjednik je skupštine Udruženja PRIBA, a aktivni član IABC-a.
Osnivač je kompanije PERŠIĆ KOMUNIKACIJE, čijim se poslovima trenutno bavi.


SENAD TRNKA 

  Senad Trnka je stručnjak za brend menadžment i marketing sa više od 14 godina iskustva u korporativnom sektoru i radnim iskustvom u kompanijama Asa Holding i Porsche BH. Tokom svoje karijere, Senad je uspješno upravljao poznatim brendovima, unapređivao suradnju među različitim timovima i područjima te jačao međunarodne veze, prilagođavajući poslovne operacije prema visokim EU standardima.
Senad je uspješno implementirao globalne marketinške strategije na lokalnom nivou, što mu je donijelo brojna priznanja, uključujući titulu PR & Marketing menadžera godine u automobilskoj industriji (2012 UANBIH) te nagradu za najboljeg rastućeg importera u Evropi (SEAT s.a., 2019). Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu te stekao dodatnu specijalizaciju iz područja Produkt menadžmenta.
Njegova posvećenost praćenju najnovijih trendova u marketing industriji ogleda se i u brojnim profesionalnim specijalizacijama od strane Google-a i Meta-e iz sfere digitalnog marketinga, upravljanja projektima i vještačke inteligencije. Trenutno uspješno obavlja funkciju operativnog direktora u kompaniji Korpa.


Ko može da se prijavi?

Broj mjesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savjete i unaprijedite svoja znanja i vještine. Možete se prijaviti do petka, 17. maja, do 12:00. Prijavite se putem ovog linka.

Svi prijavljeni će dobiti pristup za online praćenje seminara, a sa onima koji dobiju mjesto za praćenje uživo biće kontaktirano putem telefona radi potvrde rezervacije mjesta.

Link za prijavu

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 18. maja, s početkom u 9:30 h.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: