LIVE STREAM BESPLATNOG SEMINARA: AI & Software Development

U subotu, 27. maja, od 10:00, pridružite nam se na besplatnom seminaru „AI & Software Development”.

Live stream seminara AI & Software Development

Na ovom seminaru polaznici će naučiti:

  • šta je zapravo AI (vještačka inteligencija); 
  • koje su glavne AI tehnike;
  • u čemu se ogleda pristup AI-ju zasnovan na pravilima i logici;
  • šta je machine learning (jedna od najmoćnijih tehnika AI-ja);
  • šta su tranzicijski hibridni sistemi;
  • koja su ograničenja AI-ja.

Iskoristite besplatni seminar da otkrijete pravac razvoja AI tehnologija i saznate koja IT zanimanja će dominirati u budućnosti, biti najtraženija i donositi najveće finansijske prihode. Istovremeno, steći ćete uvid u sveobuhvatnu sliku mogućih primjena AI-ja koje će preoblikovati tržište rada. Upoznat ćete se s predikcijama o evoluciji IT radnih mjesta, uključujući stvaranje novih pozicija i mogući nestanak zanimanja. Usvojit ćete vještine koje su vam potrebne za početak ostvarivanja vaših najambicioznijih ideja i pronaći ćete svoje mjesto u dinamičnom IT svijetu! Nije važno vaše trenutno znanje o AI alatima, jer je ovaj seminar prilagođen svima – od potpunih početnika do iskusnih IT stručnjaka. Cilj seminara je pružiti vam cjelovitu sliku o razvoju i uticaju vještačke inteligencije na programiranje, kao i osnovu za početak vlastite avanture u uzbudljivom IT sektoru.

Iskustvo profesionalca: Emir Puška

Emir PuškaEmir Puška je završio studij na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu i po zanimanju je magistar elektrotehnike. Po završetku studija radio je u programskom jeziku Java na razvoju desktop, web i mobilnih aplikacija, a paralelno je radio i kao nastavnik stručnih predmeta u tehničkoj školi. Posjeduje višegodišnje iskustvo iz planiranja, razvoja i implementacije ERP sistema za automobilsku industriju i druge grane industrije u programskom jeziku Java, kao i iz tehnologija poput okruženja za razvoj web aplikacija u programskom jeziku Java kao što su GWT (Google Web Toolkit) i GXT. Radio je sa relacionim i nerelacionim bazama podataka, kao što su MySql, SQLite, Redis i MongoDB. Razvijao je Android aplikacije i ima bogato iskustvo kao predavač na temu razvoja mobilnih aplikacija.

Live stream u subotu, 27. maja od 10:00 - klikom na link pristupate prenosu seminara. 

live stream

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama ITAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 27. maja, s početkom u 10 časova​.


Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: