LIVE STREAM seminara: Bezbednost u digitalnom svetu

U subotu, 6. februara, od 11:00 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru Bezbednost u digitalnom svetu”.

sl

Digitalni svet nam donosi mnoge novine u svakodnevnom životu. Cilj svih ovih novina jeste da nam približe raznovrsne sadržaje, olakšaju i unaprede dnevne aktivnosti i obaveze, kao i da nam omoguće različite poslovne prilike. Ipak, digitalni svet nam je doneo i mnoge bezbednosne izazove sa kojima se svako od nas susreće. Neki od njih su: kreiranje naloga na internetu, formiranje lozinki, ostavljanje biometrijskih ili drugih ličnih podataka na internetu, bezbedno korišćenje IT uređaja itd.

Na seminaru ćete imati priliku da saznate o: 

  • digitalnom svetu – novim mogućnostima i novim izazovima;
  • online nalozima, lozinkama, biometrijskim podacima i sl.;
  • bezbednom korišćenju elektronskog i mobilnog bankarstva;
  • bezbednosti mobilnih uređaja i aplikacija;
  • tome da li je bezbedna online kupovina;
  • ličnim podacima i društvenim mrežama;
  • socijalnom inženjeringu, pecanju (phishing) i drugim čestim pretnjama;
  • primerima iz prakse.

Predavač: Luka Milinković

lukaLuka Milinković poseduje višegodišnje iskustvo u kontroli IT rizika i upravljanju njima, kako kroz ulogu IT revizora tako i kroz ulogu specijaliste za definisanje IT procesa (ITIL procesi), kao i u implementaciji samih kontrola. Radio je na različitim projektima: definisanje i uspostavljanje bezbednosnih i IT procesa; definisanje metoda analize i prikupljanja podataka; sprovođenje gap analize; implementacija GDPR-a i ISO standarda; procena rizika za potrebe migracije podataka; kontrola i testiranje BCP i DRP procesa; razvoj i implementacija kriptoalgoritama, protokola i metoda autentifikacije; kreiranje i primena modela za automatsku detekciju internih/eksternih zloupotreba itd. Luka je predavač na lično kreiranim obukama u vezi sa bezbednošću informacionih sistema, socijalnim inženjeringom, upravljanjem IT rizicima i

podacima o ličnosti, sprovođenjem IT revizije i gap analiza, definisanjem pojedinih ITIL procesa i upravljanjem njima, prevencijom i detekcijom prevarnih radnji, bezbednošću platnih kartica i digitalnih servisa, upravljanjem BCP-om i DRP-om itd.

Zaposlen je na poziciji IT revizora u NLB banci i odgovoran je za sprovođenje revizije IT procesa, informacione bezbednosti i aplikativnih kontrola. Radio je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu i u bankama: „Komercijalna banka” i „Banka Intesa”. Predavač je i autor mnogobrojnih naučnih radova objavljivanih na međunarodnim konferencijama, kao i stručnih članaka na polju IT biznisa i zaštite podataka i IT sistema. Osnovne i master studije završio je na Elektrotehničkom fakultetu na Univerzitetu u Beogradu.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINKgroup (Cara Dušana 34, Zemun) 6. februara, s početkom u 11:00 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

U subotu, 6. februara, od 11:00 časova – klikom na link pristupate prenosu seminara.

ls.png


Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Samo čovek koji ništa ne uči, nikada ne greši.
Teodor Ruzvelt

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: