BESPLATAN SEMINAR: „SEO Basic”

U subotu, 16. septembra, od 11:00, pridružite nam se na besplatnom seminaru „SEO Basic”. Seminar se održava u Beograđanki, Masarikova 5/3, ulaz iz Kralja Milana.

Seminar CEO Basic

Na seminaru ćemo detaljno istražiti tri ključne SEO oblasti - On-page, Off-page i Technical SEO. Razumećete kako svaka od ovih oblasti utiče na optimizaciju vaše veb-stranice i kako ih efikasno primeniti. Predstavićemo vam razne SEO alate koji su neophodni za analizu vaše veb-stranice. Naučićete kako da koristite ove alate za merenje performansi, praćenje ključnih reči i pronalaženje prilika za optimizaciju.

SEO-Basic seminar će obuhvatiti sva osnovna načela jedne dobre SEO strategije kao i jedan praktican primer optimizacije.

Iskustvo profesionalca: Vladimir MIlivojević

Vladimir je kao SEO freelancer u digitalnom svetu više od 6 godina, poseduje SEO-BVDW profesionalni sertifikat, kao i web-stranicu: no-black-box-seo.de/en. Njegov fokus leži na technical SEO, content marketing, content strategy, lead generation i search engine marketingu (SEM). Kao iskusni SEO expert savetuje kompanije kako da povećaju svoj online traffic i samim tim stvore veću vrednost njihovog brenda, gde su monitoring i SEO rezultati ključni za uspešan biznis.   

Ko može da se prijavi

Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 15. septembra, do 12:00.

prijavite se

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama Centra za razvoj karijere (Masarikova 5/3, ulaz iz ulice Kralja Milana), 16. septembra, s početkom u 11:00.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: