LIVE STREAM seminara: Compassionate Leadership

U subotu, 20. novembra, od 10:00, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Compassionate Leadership”.

sl1

Compassionate leadership je usredotočen na podršku ljudima i omogućuje uspješno snalaženje timova u izazovnim situacijama, te gradi povjerenje i povećava kreativnost, komunikaciju, agilnost i produktivnost na radnom mjestu. Tokom predavanja istražit ćemo temelje i ključne aspekte compassionate leadershipa, temeljene na najnovijim istraživanjima u područjima neuroznanosti, komunikologije i psihologije. Polaznici će i dobiti ključne informacije o potrebnim vještinama i strategijama za upravljanje emocijama u radnom okruženju.

Iskustvo profesionalca: Nazif Hasanbegović i Diana Riđić

nazifNazif Hasanbegović je ekspert komunikacijskih nauka i certificirani trener, sa više od 15 godina relevantnog profesionalnog iskustva. Radio je na poslovima kreiranja i razvoja odnosa s javnošću i odnosa s medijima i bavi se dizajniranjem i implementacijom kampanja koje su usmjerene ka promjeni svijesti javnosti uticajem na ponašanje i zagovaranjem vrijednosti, te kreiranjem interne i eksterne komunikacijske strategije i planova za vladine i nevladine institucije, kao i za poslovne klijente.

U istom periodu razvio je specijalizirane module obuke (koji su uvrstili savremene komunikacijske teorije i praksu u rad sa profitnim i neprofitnim organizacijama, uključujući vladine, nevladine i međunarodne organizacije) u oblasti upravljanja komunikacijom sa javnostima i njenim integriranjem, komunikacijom sa tradicionalnim i novim medijima, kao i u oblasti kreiranja kreativnih kampanja i sličnih projekata.

dianaDiana Riđić je psiholog i supervizor za primjenu kognitivno-bihevioralne terapije. Direktorica je Psihološkog savjetovališta „Domino” u Sarajevu, gdje radi kao psihoterapeutkinja kroz individualni i grupni tretman, te vodi licenciranu edukaciju iz KBT-a. Više od 10 godina provela je u psihoterapijskom radu. Posebno je posvećena radu na osnaživanju poduzetnika na putu njihovog poduzetničkog rasta, pomažući im da ojačaju samopouzdanje, budu odlučniji i spremniji za rješavanje problema.

Aktivna je članica Bosanskohercegovačkog udruženja za kognitivno-bihevioralnu terapiju, te obavlja i funkciju predsjednice. Autorica je nekoliko naučnih radova, od kojih je većina iz oblasti kognitivno-bihevioralne terapije i jačanja ženskog poduzetništva.

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 20. novembra, sa početkom u 10:00​.

Live stream

U subotu, 20. novembra, od 10:00 časova – klikom na link pristupate prijenosu predavanja.

live stream


Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Oni koji ne znaju, neka uče, a oni koji znaju, neka nalaze zadovoljstvo u tome da se podsećaju.
Latinska izreka

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: