BESPLATAN SEMINAR: Da li možete zarađivati koristeći blockchain i kriptovalute?

U subotu, 18. maja, od 10:00 časova pridružite nam se na besplatnom seminaru „Da li možete zarađivati koristeći blockchain i kriptovalute?.

ccd

Prvi bitcoini su nastali u januaru 2009. godine, čime su rođene i kriptovalute i blockchain kao tehnologija. Najpre smo ovu inovaciju potpuno potcenili, zatim smo mislili da će preko noći ceo svet biti na blockchainu i da će 1 bitcoin vredeti milion dolara. Nakon jedne decenije, osećanja su pomešana, neki su razočarani, neki veruju da smo još uvek na početku i da ono glavno tek sledi.

Bitcoin i blockchain i dalje izazivaju mnogo kontroverzi i nije do kraja jasno u kom smeru će se ta priča dalje razvijati. Ideja seminara je da polaznicima rasvetli poslovanje preko kriptovaluta, jer je znanje iz ovih oblasti sve traženije.

Na seminaru ćete saznati:
  • Kako i zašto je bitcoin nastao?
  • Šta čini tehnologiju blockchain revolucionarnom?
  • Usponi i padovi. Da li su loši ili dobri?
  • Mogu li kriptovalute bez blockchaina i obrnuto?
  • Uticaj regulative;
  • Neke države i velike kompanije su najavile svoje kriptovalute. Da li će to uništiti bitcoin i ostale kriptovalute koje danas postoje?

Iskustvo profesionalca: Aleksandar Matanović

aleksandarAleksandar Matanović osnivač je i suvlasnik ecd.rs (online servisa za otkup i prodaju bitcoina), potpredsednik Bitcoin asocijacije Srbije, međunarodni konsultant i edukator u oblasti kriptovaluta i blockchain tehnologije. Sa kriptovalutama se upoznaje 2011. godine i brzo shvata potencijal ovog fenomena.

Servis ecd.rs, čiji je osnivač, danas u svom sastavu ima i 6 automata za kupovinu kriptovaluta, kao i 3 automata na kojima se mogu i kupovati i prodavati kriptovalute. Pokrenuo je i franšizu Cointelegrapha za Srbiju, a 2016. završio master studije iz oblasti digitalnih valuta, prve tog tipa u svetu, na Univerzitetu Nikozija na Kipru.

Duboko veruje da je blockchain revoluciju nemoguće zaustaviti i trudi se da bude što aktivniji učesnik te revolucije, pre svega kroz širenje svesti i izgradnju lokalne infrastrukture za korišćenje kriptovaluta.

Ko može da se prijavi?

Broj mjesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savjete i unaprijedite svoja znanja i vještine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 16. maja, do ponoći. Prijavite se putem ovog linka.

prijava

Gdje i kada?

Seminar će se održati u prostorijama kompanije LINK group u Beograđanki, na IV spratu u amfiteatru, od 10 časova. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.


Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Ako vodimo računa o minutima, godine ce brinuti same o sebi.
Bendžamin Frenklin