LIVE STREAM: Doba komunikacije

U subotu, 17. avgusta, Centar za razvoj karijere organizuje seminar na temu "Doba komunikacije", koji će održati Nikola Mirčić, licencirani Gustav Kaeser trener. Seminar će početi u 10 časova.

Kada danas, u „doba komunikacije“, govorimo o komunikaciji, da li mislimo na tehnologiju kojom komuniciramo? Izrazi kao što su faks, laptop, e-mail  i internet su toliko česti da i ne razmišljamo odakle dolaze.
Ali, da li uzimamo u obzir da se na početku i kraju lanca informacija nalazi čovek? Ljudi procesiraju informacije, interpretiraju rezultate, vode diskusije i razgovore.
Kada stvari nisu onakve kakve bi trebalo da budu – kada se projekat zaglavi ili proizvodi nisu gotovi na vreme – uzrok je uglavnom nedovoljna ili pogrešno shvaćena informacija. Zašto je važno biti svestan te činjenice?
Uzajamno razumevanje i dogovor su veoma važni. Dati pravo drugima da imaju svoje mišljenje je preduslov da i mi imamo pravo na svoje mišljenje. Ovakav stav je temelj efikasne komunikacije, na čijim ćemo osnovama raditi u subotu, 17.8.2013. od 10h u Centru za razvoj karijere.

Iskustvo profesionalca:

Nikola Mirčić ima više od 20 godina iskustva u menadžmentu i prodaji, kao i više od 7 godina u vođenju treninga na teme liderstva, komunikacije i ličnog razvoja. Od 1993. godine, sticao je iskustvo kroz saradnju sa različitim IT kompanijama. U julu 2002, postao je jedan od prvih zaposlenih u novootvorenoj firmi Microsoft Srbija. Tokom sledećih 7 godina, vodio je prodaju u segmentu malih i srednjih preduzeća, razvijajući i vodeći tim od petnaestoro ljudi. Od januara 2010. godine, Nikola je licencirani Gustav Kaeser trener.

 

Želim da pratim seminar
Ličnim prisustvom

Live stream

Broj mesta je ograničen! Zato požurite i prijavite se kako biste što pre iskoristili ovu jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Prijavljivanje traje do sutra, 16. avgusta, do 15 časova.
Prijavite se klikom na ovaj link.
Zbog velikog interesovanja, odlučili smo da omogućimo prenos seminara svim zainteresovanima. U subotu, 17. avgusta u 10:00 klikom na link pristupate uživo prenosu seminara.
Za praćenje seminara putem stream-a nije potrebno prijavljivanje.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama LINK group-a, Cara Dušana 34, Zemun, 17. avgusta sa početkom u 10 časova. O mogućnostima praćenja putem live streama bićete naknadno obavešteni.

DOGAĐAJI

Citat dana

Samo čovek koji ništa ne uči, nikada ne greši.
Teodor Ruzvelt

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: