BESPLATAN SEMINAR: Efikasna komunikacija, smanjenje stresa i konflikata

U subotu, 28. novembra, od 9:30, pridružite nam se na besplatnom seminaru Efikasna komunikacija, smanjenje stresa i konflikata.

sl1 

Današnji uspjeh ne može se odvojiti od nivoa razvijenosti vlastitih vještina komunikacije, kako u poslovnom tako i u privatnom okruženju.

Za razliku od većine sličnih obuka, ova obuka će vam, prije svega, pomoći da budete najbolji pred samim sobom, a samim tim i u komunikaciji sa drugima. Uz provjerene NLP tehnike koje primjenjuju najuspješniji pojedinci saznat ćete kako da promijenite nekorisna uvjerenja, emocije i fokus, da u potpunosti ovladate komunikacijom, razumijete druge i uspostavite efikasne i uspješne odnose.

Iskustvo profesionalca: Marina Bakić

marinaMarina Bakić je psiholog i certificirani NLP Practitioner Međunarodne asocijacije NLP instituta IN-NLP – Berlin. Savjetnica je za medije Mirka Šarovića (prethodno ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, a aktuelnog poslanika u Parlamentu BiH) i ima 17 godina radnog iskustva u medijima, odnosima s javnošću i sprovođenju PR kampanja. Certificirani je trener komunikacijskih vještina sa brojnim uspješno ostvarenim obukama iz oblasti PR-a, javnih nastupa, strateške komunikacije sa medijima i moći uvjeravanja publike, uz primjenu savremenih tehnika NLP-a. Ostvaruje zapažene rezultate u saradnji sa medijima, u medijskim nastupima, moderiranju konferencija, foruma i sličnih događaja. Piše članke iz oblasti odnosa s javnošću. Tokom dosadašnjeg rada ostvarila je značajne uspjehe u savjetovanju nadležnih u oblasti PR-a i sprovođenju javnih kampanja, u okviru institucija ili u saradnji sa drugim institucijama, agencijama ili udruženjima. 

Ko može da se prijavi?

Broj mjesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savjete i unaprijedite svoja znanja i vještine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 27. novembra, do 10:00. Prijavite se putem ovog linka.

prijava

 

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 28. novembra, sa početkom u 9:30​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obaviješteni.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: