BESPLATAN SEMINAR: „Finansijska pismenost i preduzetništvo”

BESPLATAN SEMINAR: „Finansijska pismenost i preduzetništvo”

U subotu, 9. marta, od 10:00, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Finansijska pismenost i preduzetništvo”. Seminar se održava u Beograđanki, Masarikova 5/4, ulaz iz Kralja Milana.

Seminar

Cilj seminara „Finansijska pismenost i preduzetništvo” je da podigne nivo finansijske pismenosti kod zainteresovanih, te da ih osposobi da ta znanja na adekvatan način upotrebe u praksi. Tokom ovog seminara, učesnici će imati priliku da steknu svest o  važnosti finansijske pismenosti, da prouče strategije za podučavanje finansijskih veština i preduzetničkog razmišljanja, da razmene iskustva sa predavačem.

Iskustvo profesionalca: Ivan Anić

Dr Ivan Anić je završio osnovne i magistarske studije na Matematičkom fakultetu u Beogradu, a doktorirao je na Prirodno-matematičkom fakulltetu Univerziteta u Novom Sadu. Bio je član Upravnog odbora Matematičkog instituta SANU. Tokom svoje bogate profesionalne karijere učestvovao je na velikom broju domaćih i inostranih projekata. Objavio je veliki broj radova u domaćim i inostranim časopisima.

 

Ko može da se prijavi

Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 8. marta, do 12:00.

prijava

Live stream u subotu, 9. marta od 10:00 – klikom na link pristupate prenosu seminara.

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama Centra za razvoj karijere (Masarikova 5/4, ulaz iz ulice Kralja Milana), 9. marta, s početkom u 10:00.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: