LIVE STREAM BESPLATNOG SEMINARA: Girl Boss Revolution

U subotu, 21. oktobra, od 9:30, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Girl Boss Revolution – žene koje su preuzele kontrolu u poslu”.

.

Na ovom besplatnom seminaru polaznici će saznati kako da:

  • preuzmu kontrolu nad svojom karijerom i istaknu svoju stručnost, znanje i jedinstvene talente;
  • prevaziđu prepreke na svom putu do uspjeha;
  • definišu svoj identitet, poslovne ideje i ciljeve;
  • usmjere svoje poslovanje ka uspjehu.

Iskoristite priliku da čujete inspirativne priče Nađe Berberović-Dizdarević, Emine Berberović-Čengić i Melise Čengić o tome kako su premostile brojne prepreke na putu do uspjeha. Saznat ćete kako su izgradile svoje karijere, uspješno upravljale poslovima i postale vođe u svojim industrijama.

Ali to nije sve! Naše sjajne predavačice će vam također pružiti praktične savjete o tome kako napredovati u karijeri, kako uspostaviti ravnotežu između poslovnog i privatnog života, te kako pružiti i primiti mentorstvo koje će vas usmjeriti prema samom vrhu uspjeha. Ovaj seminar nije samo za one koje razmišljaju o ulasku u svijet biznisa već i za sve žene koje žele unaprijediti svoje poslovne karijere. Istaknut ćemo važnost zajedništva i podrške među ženama u poslovnom svijetu.

Predavačice

Nađa Berberović-Dizdarević

.

Nađa Berberović-Dizdarević je diplomirala na smjeru za historiju umjetnosti i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Sarajevu 2010. godine, te magistrirala na programu za vizuelnu umjetnost i komunikacijski dizajn na Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu.

Njen dosadašnji profesionalni angažman obuhvata akademsku karijeru, modni dizajni fotografiju. Kao viši asistent, predavala je na odsjeku za kulturološke studije na Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu. Autorica je i urednica nekoliko naučnih radova i knjiga iz oblasti književnosti i humanističkih nauka, a iza sebe ima nekoliko samostalnih i grupnih izložbi fotografija.

Emina


Emina Berberović-Čengić

Emina Berberović-Čengić je završila Sarajevo School of Science and Technology – University of Buckingham i Maastricht School of Management. Svoju karijeru je započela kao Account Manager, a trenutno obavlja funkciju zamjenika generalnog direktora u kompaniji BIHEXO doo. Skupa sa sestrom Nađom je suosnivačica brenda „Berberović”, koji se bavi proizvodnjom ženskih kožnih tašni i galanterije.


Melisa Čengić

Melisa

Melisa Čengić je iskusna profesionalka sa raznolikim radnim iskustvom u različitim ulogama i industrijama. Trenutno obavlja funkciju marketing, CRM & PR menadžerice brenda „Porsche” za Bosnu i Hercegovinu, gdje se bavi marketinškom komunikacijom, odnosima s javnošću, upravljanjem odnosima sa klijentima i upravljanjem događajima.

Melisa je i CEO i osnivač kompanije Pintravel Ltd., turističke agencije u Sarajevu, a stekla je i iskustvo u oblastima finansija, obrazovanja i upravljanja kvalitetom. Ima snažnu obrazovnu osnovu, uključujući status certifikovanog računovođe i posjedovanje TEFL certifikata.Pored toga, Melisa je dobila priznanja za svoje izuzetne doprinose u svojoj oblasti, uključujući nagrade kao što su „PR menadžer godine”, „Rising Star Woman.Comm of the Year 2022” i „PRO PR Globe Awards Winner 2022”. Ove nagrade ističu njena izvanredna postignuća u oblasti marketinga i odnosa s javnošću, posebno u automobilskoj industriji.

Live stream u subotu, 21. oktobra od 9:30 – klikom na link pristupate prenosu seminara.


Gdje i kada?

Besplatan seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 21. oktobra, s početkom u 9:30.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: