LIVE STREAM seminara: Holistički pristup liderstvu

U subotu, 10. decembra, od 9:30, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Holistički pristup liderstvu”.

Nazif

U užurbanoj svakodnevici, obilježenoj stalnim promjenama i neizvjesnošću, često postavljamo pitanje kako postići ravnotežu između poslovnog i privatnog života koja će rezultirati uspjehom na oba fronta.

Postizanje ravnoteže ne znači posvećivanje jednake pažnje svim dijelovima života usvakom trenutku. Riječ je o razumijevanju važnosti svakog aspekta i ciljanom određivanju prioriteta kako bismo mogli učinkovito upravljati svim aspektima svog života. Da biste osigurali uspjeh i postali učinkovitiji lider, morate shvatiti kako četiri ključna elementa vašeg života – ja, obitelj, karijera i zajednica – utiču jedni na druge i međusobno funkcionišu.

Nagradite sebe novim spoznajama o važnosti holističkog pristupa razumijevanju sebe i uticaju integracije poslovnog i privatnog života na kvalitet liderstva, te usvojite kompetencije i vještine savremenog vodstva koje su ključne za uspjeh na besplatnom seminaru „Holistički pristup liderstvu” u organizaciji savremene poslovne škole BusinessAcademy!

Iskustvo profesionalca: Nazif Hasanbegović

nazifNazif Hasanbegović je magistar komunikacijskih nauka i certificirani trener sa više od 15 godina relevantnog profesionalnog iskustva. Stručnjak je za ljudske resurse / HRM, a specijaliziran je za edukaciju, uključujući kreiranje i izvođenje coachinga, predavanja i poslovnih obuka.

Angažiran je na poslovima kreiranja i razvoja odnosa s javnošću i odnosa s medijima, bavi se dizajniranjem i implementacijom kampanja usmjerenih ka promjeni svijesti javnosti, uticajem na ponašanje i zagovaranjem vrijednosti, te kreiranjem interne i eksterne komunikacijske strategije i planova za vladine i nevladine institucije, kao i za poslovne klijente. Trenutno je na poziciji direktora kompanije CMC d. o. o. koja se bavi marketingom, komunikacijama i odnosima s javnošću.

Live stream u subotu, 10. decembra, od 9:30 – klikom na link pristupate prenosu seminara.

live stream

Gdje i kada

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 10. decembra, s početkom u 9:30​.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: