LIVE STREAM seminara: Instagram oglašavanje

U subotu, 3. decembra, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Instagram oglašavanje”.

ins

Instagram platforma spada u nekoliko najvećih društvenih mreža sa više od 500 miliona mesečno aktivnih korisnika. Reč je o mobilnoj foto-aplikaciji kreiranoj 2010. godine od strane Kevina Systroma i Mikea Kriegera, a otkupljenoj od strane Zuckerberga 2012. godine. Kao i većina društvenih mreža danas, Instagram nudi opciju oglašavanja za poslovne korisnike. 

Na seminaru ćete saznati o:

  • Istoriji Instagrama,
  • Instagramu u Srbiji,
  • Oglašavanju (tipovi oglasa i vrste oglašavanja),
  • Primerima iz prakse,
  • Budućnosti Instagrama.

ml

Iskustvo profesionalca: Nataša Tajić

Diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka, na kome je završila i master studije iz oblasti informacionih tehnologija. Svoju profesionalnu karijeru započela je 2011. u oblasti digitalnih medija, aktivno vodeći kampanje za klijente iz različitih industrija (Air France, L'Oréal, HP, Jaffa, Ford, Nectar, McDonald's). Na poziciji digital account managera u Ellecta Digital agenciji, od maja 2015, zadužena je za sveobuhvatni nastup klijenata (društvene mreže, online brend aktivacije, e-mail marketing, content development).

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 3. decembra, sa početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje seminara. U subotu, 3. decembra u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu seminara.

 

ls

 

Za sva dodatna pitanja, obratite nam se putem maila: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: