LIVE STREAM seminara: Internet marketing i SEO aktivnosti u funkciji ostvarivanja profita

U subotu, 15. maja, od 11:00 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru Internet marketing i SEO aktivnosti u funkciji ostvarivanja profita”.

sl1

Na seminaru ćete imati priliku da saznate o: 

  • Specifičnosti Interneta kao tržišta
  • Internet biznisu u svetu i u Srbiji u XXI veku
  • Razvoju i implementaciji marketinških tehnika na Internetu
  • Efektima primene Internet marketinga na profit firmi
  • Primerima uspešne primene Internet marketinga u Srbiji
  • SEO i optimizaciji web sajta za pretraživače - tehnike, praksa i primena

Predavač: Boris Knežević

borisOsnivač i vlasnik Marketinške agencije Studio 77 iz Beograda i Ciriha u Švajcarskoj. Dugogodišnji predavač iz oblasti Internet marketing i Elektronskog biznisa u Srbiji. Predavao je na više državnih i privatnih poslovnih škola i fakulteta u Srbiji.

Autor ili koautor četrnaest knjiga, udžbenika i monografija iz oblasti Biznisa, Međunarodnog biznisa, Elektronskog biznisa i Internet marketinga. Autor više međunarodnih radova iz gore pomenutih oblasti. Kao predavač i profesor izlagao je svoj rad i održao predavanje na univerzitetu Harvard, na najelitnijem fakultetu za diplomatiju u svetu – J. F. Kennedy School of Goverment. Prošao obuku na Harvardskoj poslovnoj školi (Harvard Business School) za izvođenje i pripremu studija slučajeva prema harvardskoj metodologiji.

Sertifikovani predavač i instruktor za ECDL i TOPSIM. Kao rukovodilac projekata učestvovao u izradi nekoliko kompleksnih projekata za Vladu SRJ koji se odnose na procene opravdanosti ulaganja i vrednosti budućih investicija u slobodne i carinske zone u Srbiji.

Tokom svoje karijere radio je kao konsultant za više globalnih svetskih brendova i multinacionalnih korporacija i kompanije koje su njihovi franšizeri i zvanični predstavnici na domicilnim tržištima: Pizza Hut, Opel, Renault, Dacia, Nissan, Hyundai itd. Na regionalnom tržištu radi ili je radio kao konsultant i marketinški ekspert za mnoge renomirane firme kao što su HIT AUTO, EDEPRO, Ravelo, Prolom vodu, Glass service, Monument, Kryogas, TPZ, TOB, Auto Line, Lift Truck i druge.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINKgroup (Cara Dušana 34, Zemun) 15. maja, s početkom u 11:00 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

U subotu, 15. maja, od 11:00 časova – klikom na link pristupate prenosu seminara.

ls.png


Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Podeli svoje znanje sa drugima. To je put da postaneš besmrtan.
Dalaj Lama

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: