LIVE STREAM seminara: Kako da iskoristiš potencijal LinkedIna

U subotu, 21. maja, od 11 časova pridružite nam se na besplatnom seminaruKako da iskoristiš potencijal LinkedIna”.

ls

LinkedIn je profesionalna društvena mreža koju trenutno aktivno koristi 810 miliona ljudi, od čega 40% ulazi na mrežu svaki dan.

Šta ovo znači za tebe i kako možeš da se predstaviš na ovoj mreži i dobiješ mnoge prilike biće neke od tema našeg susreta. 

Saznaćete i kako da uobličite lični profil i na koji način da se povežete sa poslovnom zajednicom, uz nekoliko primera iz prakse. 

Predavač: Katarina Šonjić 

katarinaTrenutno radi kao nezavisni employer branding konsultant, uspešno vodi svoj blog Kat on coffee i želja joj je da pokrene razvoj sjajne employer branding prakse na našim prostorima. Kroz direktan rad i edukaciju pomaže da poslodavci imaju bolju reputaciju i da stvore sjajne uslove za svoje zaposlene.

Profesionalnu karijeru joj je obeležio rad u IT kompaniji „Zuhlke”, gde se i zaljubila u employer branding. Tamo je skoro 3,5 godine aktivno radila na izgradnji brenda „Zuhlke”. Radila je sve o čemu na svom blogu i piše. Ukratko – bila je zadužena za pozicioniranje brenda „Zuhlke” kao poželjnog poslodavca u Srbiji.

Pokrenula je online zajednicu „HR KUTAK” u želji da se poveže sa ljudima koji dele ista interesovanja i energiju sa njom. Zajednica broji više od 1.300 članova i svakim danom se sve više razvija.

Osnivač je konferencije „Belgrade Test”, koja se tri puta zaredom održala u Beogradu. Poslednja konferencija bila je 2018. godine u „Madlenianumu” i okupila je 600 učesnika. Pored samog pokretanja konferencije sa sjajnim timom mladih ljudi, Katarina je bila zadužena za marketing aktivnosti.

Učestvovala je u organizaciji konferencije „Voxxed Days” dva puta, kao i u organizaciji konferencije „Heapcon” 2018. godine. Kao član „Heapspacea”, bila je zadužena za komunikaciju sa predavačima i vođenje volonterskog tima, koji je svake godine brojao od 35 do 45 članova. Trenutno je aktivan član i vodi njihove marketing aktivnosti.

Tokom studija je tri godine volontirala u studentskoj organizaciji AIESEC, bila deo organizacije „Razlivalište”, kao i host u „Impact Hubu” u Beogradu. Imala je i priliku da radi u italijansko-srpskom startapu „Stellup”.

Diplomirala je na Fakultetu organizacionih nauka – smer Menadžment.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINKgroup (Cara Dušana 34, Zemun) 21. maja, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

U subotu, 21. maja, od 11:00 časova – klikom na link pristupate prenosu seminara.

live stream


Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Oni koji ne znaju, neka uče, a oni koji znaju, neka nalaze zadovoljstvo u tome da se podsećaju.
Latinska izreka

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: