LIVE STREAM seminara: Kako da komunicirate u uspešnom timu?

U subotu, 9. septembra, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Kako da komunicirate u uspešnom timu?”.

sem

U savremenom poslovanju do uspeha se dolazi timski. Uspešne kompanije moraju imati uspešne timove. Nažalost, i kod nas i u svetu većina timova ne funkcioniše optimalno. Glavni razlog lošeg funkcionisanja tima je loša komunikacija između njegovih članova. U poslovnoj praksi postoji nekoliko osnovnih komunikacionih principa i odgovarajućih poslovnih alata, čijom primenom timovi postaju uspešniji. Naučite da koristite ove poslovne alate i učinite da članovi vašeg tima komuniciraju na najbolji mogući način. Tako da vam rad u timu postane zadovoljstvo, a ne prisila.

Na seminaru ćete saznati:

  • koje su glavne smetnje dobrom funkcionisanju tima
  • kako prevazići ove smetnje i prepreke u komuniciranju
  • koje komunikacione alate koristiti da se prevaziđu ove smetnje
  • kako praktično primeniti ove alate i učiniti rad tima uspešnijim.

predavac

Iskustvo profesionalca: Miodrag Kostić

Miodrag Kostić je CMC sertifikovani menadžment konsultant (Certified Management Consultant – ICMCI). Sedamnaest godina je živeo i radio u SAD, vlasnik je kompanija MK Export New York, TGallery New York i Honolulu, Web-Consulting Honolulu. Takođe je senior ekspert – konsultant na najvećim inovacionim EU projektima u Srbiji (ICIP, IISP). Zadnjih 15 godina je konsultant i trener agencije PoslovnaZnanja.com. Radio je za više od 200 kompanija u Srbiji i regionu. Autor je više stotina tekstova i kolumni na temu prodaje, marketinga, menadžmenta, liderstva, upravljanja promenama i unapređenja poslovanja u vodećim poslovnim magazinima.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 9. septembra, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje seminara. U subotu, 9. septembra u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu seminara.

 

ls

 

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem maila: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: