LIVE STREAM seminara: Kako da sa samopouzdanjem odete na prvi intervju za posao?

U subotu, 3. decembra, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaruKako da sa samopouzdanjem odete na prvi intervju za posao?”.

sl

Samopouzdanje – da li je veština, sposobnost ili smo prosto rođeni sa njim?

Samopouzdanje je sposobnost koja nam je svakodnevno potrebna, ali veoma malo ljudi bira da svesno razvija svoje samopouzdanje.

Mnogo je faktora koji utiču na doživljaj sopstvenog samopouzdanja. Na mnoge od njih mi ne možemo da utičemo, ali možemo da biramo svoje reakcije i da odredimo koji su segmenti naša odgovornost. U te segmente spada naš prvi intervju za posao – neobična ali opet tako obična situacija koja može poljuljati veru u sebe i sopstvene sposobnosti!

Ako želiš da naučiš kako da stekneš samopouzdanje za prvi intervju za posao, dođi i zapiši savete iz dnevnika jednog psihologa koji će ti 99,99% pomoći u tome.

Iskustvo profesionalca: Ljiljana Maldaner 

ljiljanaLjiljana Maldaner je diplomirani psiholog i MA psiholog u nastajanju, psihoterapeut i lajfkouč u superviziji i student TA. Nešto više od decenije pomaže ženama da osnaže sebe i izgrade svoje samopouzdanje i veru u sebe.

Formirala je autorske mentorske programe „OsnaŽENA” i „PosloŽENA”, kojima su u fokusu izgradnja autentičnosti, životne strategije, verbalna i neverbalna komunikacija, emocionalni koferi i samopouzdanje.

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINKgroup (Cara Dušana 34, Zemun) 3. decembra, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem lajvstrima bićete naknadno obavešteni.

Live stream

U subotu, 3. decembra, od 11:00 – klikom na link pristupate prenosu seminara.

live stream

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: