LIVE STREAM seminara: Kako iskoristiti LinkedIn mrežu za pronalaženje poslova?

U subotu, 25. januara, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Kako iskoristiti LinkedIn mrežu za pronalaženje poslova?”.

linkedin

LinkedIn postoji već 16 godina i trenutno broji preko 640 miliona korisnika. Dosta njih je optimizovalo svoje profile, te se oni pojavljuju u pretragama za ključne reči za koje biste i vi želeli da se rangirate, a korisnici dobijaju poslove preko ove mreže.

Nažalost, malo je onih u Srbiji koji su popunili i optimizovali svoje profile kako treba i koji zaista imaju vidljive rezultate od svojih aktivnosti na ovoj mreži. 

Da li i vi postižete rezultate?

Seminar „Kako iskoristiti potencijale LinkedIn mreže?” upoznaće učesnike sa opcijama koje LinkedIn mreža pruža. Naučićete kako da sredite svoj LinkedIn profil da bi se prikazivao poslodavcu, kako da se pozicionirate kao ekspert u svojoj oblasti, kakav sadržaj najbolje prolazi na ovoj mreži i kako da koristite napredne „search” opcije za pretraživanje sadržaja, poslova i osoba koje su vam potrebne.

janjaIskustvo predavača: Janja Jovanović

Janja Jovanović je završila osnovne i master studije na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Poslednjih 6 godina bavi se digitalnim marketingom i pomaže kompanijama i pojedincima da razviju internet marketing strategije, izgrade brend i povećaju bazu svojih korisnika.

Trenutno radi za jednu kanadsku firmu, a pored toga drži i edukacije u oblasti digitalnog marketinga. LinkedIn obuka joj je jedna od trenutno najtraženijih.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINKgroup (Cara Dušana 34, Zemun) 25. januara, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 25. januara u 11 časova, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.

ls

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Znanje je vrednije od novca, oštrije od sablje.
Gruzijska poslovica