LIVE STREAM seminara: Kako napisati odličan CV koji će ostaviti jak utisak na poslodavca?

U subotu, 16. aprila, od 11 časova pridružite nam se na besplatnom seminaru „Kako napisati odličan CV koji će ostaviti jak utisak na poslodavca?”.

live-stream

CV vas može dovesti do prilike za intervju i posao ili može završiti direktno na „ne” gomili. Hajde da učinimo da vaš CV odskoči!

Pored toga što ćete dobiti osnovne informacije na ovu temu, na seminaru ćemo konstruktivno komentarisati CV i propratno pismo i odmah povećati šansu da ostavite dobar prvi utisak. Dobićete konkretne smernice i primere za pisanje CV-ja. Zato – ponesite svoj CV!

Imaćete mogućnost da na licu mesta uredite svoj CV, koji će predavač pregledati i odmah vam uputiti fidbek. Seminar je koncipiran tako da se sastoji iz tri dela – teorijski deo, primeri dobre prakse i interaktivni deo. U nastavku pročitajte detaljnije.

Kako napisati CV

Lični profil, takođe poznat kao rezime ili CV, kratak je uvod koji sadrži vaše lične karakteristike i predstavlja budućem poslodavcu kakva ste osoba, koje kvalitete posedujete i kakvo radno iskustvo imate.

Svako može pisati sa samopouzdanjem

Ovaj seminar vam omogućava da predstavite svoju biografiju, da se istaknete u komunikaciji na intervjuu i budete sigurni da dajete sve od sebe. CV je kao mala supermoć, posebno kada treba da budete na 110%.

Napišite visokouticajnu biografiju

Vaša biografija treba da privuče poslodavca i utiče na njega da želi da pročita više. Dakle, kako napisati odličan rezime koji privlači pažnju poslodavca? Ponudite mu kratak uvid u to ko ste i zašto biste bili fantastičan kandidat za posao. Šta treba da znate pre nego što krenete u pisanje CV-ja?

 • Kako da prilagodim svoj rezime da bi mi pružio konkurentsku prednost?
 • Koje primere rezimea bi trebalo (i ne bi trebalo) da koristim?
 • Koji su to praktični koraci za početak pisanja rezimea?

Šta ćete saznati?

 • Kako napisati CV od nule, sa iskustvom i bez njega?
 • Kako opisati veštine u svojoj biografiji?
 • Kako napisati propratno pismo?
 • Kako napisati prateći mejl?
 • Šta uraditi sa prazninama u radnoj istoriji?
 • Intervju za posao – od oglasa do CV-ja
 • Ko gleda vaš CV?
 • Sedam jednostavnih ali efikasnih načina da se vaš CV istakne
 • Pobednički primeri CV-ja iz svih sektora poslova
 • Šabloni CV-jeva i motivacionih pisama
 • Imate ponudu za posao?
 • Šta se dešava na tržištu rada?

Izjave

 1. Bez sumnje, ovaj seminar je za mene bio veliki uspeh. U roku sam napravio svoj CV i poslao sam ga na više adresa. Osećam se samouvereno.
 2. Dobio sam pozitivne komentare za svoju biografiju i vrlo brzo sam našao odličan posao. Ova radionica dala mi je suštinu i nadahnuće!
 3. Smatram da mi je dobrodošlo što sam konačno uspeo da organizujem svoju biografiju i propratno pismo, dobio sam sve smernice na jednom mestu na ovom seminaru. Sadrži tako lepe CV šablone!

Predavač: Milica Dževerdanović

milicaKao dipl. poslovni psiholog radi u oblasti rada i zapošljavanja, konkretno na poslovima regrutacije kandidata, savetovanja i konsultovanja. Pored karijere u različitim HR ulogama, kontinuirano podržava nekoliko neprofitnih organizacija, od kojih je u jednoj član odbora. Do sada je vodila preko 50 radionica i projekata iz oblasti razvoja ljudi i timova. Aktivno radi na projektima razvoja organizacione kulture i zaposlenih. Oblast njene ekspertize je dizajn ponašanja (uticaj na ponašanje) prilikom rada sa timovima i koučing sa pojedincima (razvoj potencijala, lični i profesionalni razvoj zaposlenih itd.). Kao profesionalac, bez obzira na određenu poziciju ili kompaniju sa kojom radi, teži da inspiriše i osnaži ljude i organizacije da žive i rade sa višim ciljem. Uživa u pomaganju ljudima da prepoznaju svoju jedinstvenost, budu svesni svojih snaga i potencijala, postanu emocionalno pismeni i stabilni i da izgrade život ili vode posao koji je u skladu sa njihovim vrednostima i integritetom. Veruje u moć lične odgovornosti, kao i u mogućnost promene okruženja davanjem ličnih primera.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINKgroup (Cara Dušana 34, Zemun) 16. aprila, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

U subotu, 16. aprila, od 11 časova – klikom na link pristupate prenosu seminara.

live stream

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Oni koji ne znaju, neka uče, a oni koji znaju, neka nalaze zadovoljstvo u tome da se podsećaju.
Latinska izreka

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: