LIVE STREAM seminara: Kako postati dobar copywriter

U subotu, 20. juna, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru Kako postati dobar copywriter”.

ls

Da li ste se oduvek na neki način bavili pisanjem, a poznavanje jezika vam ide odlično i u stanju ste da od svega napravite dobru priču, a u glavi uvek imate nove ideje? Interesuje vas gotovo sve – od istorije, umetnosti i psihologije do 3D tehnologije ili kuvanja? Volite da učite, istražujete, maštoviti ste i kreativni u svakom pogledu i želite da sve te svoje veštine na neki način unovčite? Možda je upravo copywriting rešenje.

Dok su nekadašnje reklame potencijalne kupce uveravale u kvalitet proizvoda, one moderne nam, opisujući proizvod, zapravo nude čitav paket individualnih osobina sa kojima možemo da se povežemo. Nude nam kvalitetniji život, pripadnost ciljanoj grupi – nude nam novu, poželjniju sliku nas samih.

Kako potrošači postaju sve zahtevniji i informisaniji, tako se i marketinška komunikacija neprestano transformiše, razvija i prilagođava novim potrebama. Ako želite da prodate svoj proizvod, moraćete dobro da se potrudite kako bi vas potencijalni kupci čuli u silnoj buci koja vlada na tržištu.

Ipak, nemojte se ni puno nametati, kaže logika savremenog marketinga, već jednostavno ispričajte veoma dobru priču, odnosno ponudite potencijalnim kupcima kvalitetan sadržaj koji ih neće direktno nagovarati na kupovinu, već će ih zainteresovati, informisati, edukovati i, na kraju, bezazleno i diskretno u njima stvoriti potrebu za onim što im prezentujete.

Dakle, ne napadajte nikoga, ne vucite za rukav, ne budite nametljivi samo da bi neko lakše primetio proizvod ili uslugu koju nudite. Ostanite neutralni u tom smislu i ispričajte zanimljivu priču nakon koje će kupac sam shvatiti da je baš vaš proizvod ono što mu je potrebno.

ivanaIskustvo predavača: Ivana Živanić

Ivana Živanić je urednik na jednom poljoprivrednom portalu. Pisanjem se intenzivnije bavi od postdiplomskih studija. Ima desetogodišnje iskustvo – od akademskog i kreativnog pisanja pa do tehnika copywritinga. Oprobala se i u biznis pisanju, gde je uspešno gradila iskustvo i sarađivala sa klijentima različitih profila. Saradnik je na knjizi „Zbornik radova”, grupe autora, a u planu joj je i sopstvena knjiga na temu upravljanja i produktivnije organizacije vremena.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINKgroup (Cara Dušana 34, Zemun) 20. juna, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 20. juna u 11 časova, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.

ls


Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: