BESPLATAN SEMINAR: Kako uspešno brendirati sebe i svoj biznis

U subotu, 19. marta, od 11 časova pridružite nam se na besplatnom seminaru „Kako uspešno brendirati sebe i svoj biznis”.

live stream

Naučićete šta je brending, koja je razlika između identiteta i imidža brenda, kako da radite brending a ne samo da puštate oglase i bavite se direktno marketingom. Takođe ćete naučiti kako da se izborite sa konkurencijom i zašto ljudi prate određene osobe na socijalnim mrežama. Nikola ističe da je brend dobar proizvod/usluga koju prati dobra priča i na ovom seminaru će vam pokazati kako da napišete priču svog brenda.

nikolaPredavač: Johny Sasvim Digitalno (Nikola Petrović)

Nikola Petrović je osnivač bloga i Instagram profila SasvimDigitalno. Napisao je i izdao E-Book „Kako uspešno voditi Instagram”, koji je prodat u više od 700 primeraka.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINKgroup (Cara Dušana 34, Zemun) 19. marta, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

U subotu, 19. marta, od 11:00 časova – klikom na link pristupate prenosu seminara.

live stream


Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: