LIVE STREAM seminara: Komunikacijom do uspeha

U subotu, 28. oktobra, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Komunikacijom do uspeha”.

sl1

Edukacija i znanje koje sigurno svima i uvek može pomoći u svakoj oblasti života, bilo da se radi o poslu, karijeri, odnosima sa kolegama, svom promovisanju, napretku na društvenoj lestvici ili odnosima sa bližnjima i svim drugim interakcijama sa ljudima jeste edukacija iz oblasti komunikacionih veština. Ma koliko to na prvi pogled možda izgledalo čudno, činjenica je da gotovo nikada niko nije napredovao u bilo kojoj oblasti života, privatnoj ili poslovnoj, ukoliko nije bio vešt u odnosima sa ljudima. Možemo biti fenomenalni u onome što radimo, bilo da smo inženjeri, naučnici, filozofi ili još uvek učenici, ali ako ne znamo dovoljno dobro to da predočimo našoj okolini, od koje nam nepobitno zavisi i naš lični uspeh i pozicija u društvu, onda je malo verovatno da će nas neko prepoznati kao vredne pažnje i postaviti nas na zasluženo mesto.

Na seminaru ćete saznati:

  • prednosti i mane formalnog i neformalnog obrazovanja
  • zašto su komunikacione veštine ključne za postizanje uspeha
  • na koje komunikacione veštine treba da obratimo posebnu pažnju
  • pet tajni uspešne komunikacije.

Iskustvo profesionalca: Boris Teodosijević

borisBoris Teodosijević kao profesionalni trener poslovnih i komunikacionih veština svoje znanje sticao je kroz formalno fakultetsko obrazovanje, neformalno stručno obrazovanje u edukativnim programima u inostranstvu, ali i praktičnim radom kroz dvadesetogodišnje iskustvo u privredi, vodeći nekoliko preduzeća kao vlasnik ili konsultant, takođe i dve velike organizacije (Mensa Srbije i Klub Uspešnih), direktno se baveći upravo ovim veštinama koje već deset godina uspešno prenosi svojim učenicima.

Boris je održao više stotina treninga, obuka i seminara, u kojima je učestvovalo preko 6.000 polaznika iz svih branši poslovanja i poslovnih pozicija, od vlasnika preduzeća, direktora, menadžera na svim pozicijama, preko poslanika iz parlamenta Srbije i R. Srpske, vladinih i državnih službenika, do komercijalista i prodavaca svih vrsta, službenika i radnika, studenata i učenika, te svih onih koji žele da pospeše poslovanje svog preduzeća ili rade na unapređenju sopstvenih veština kako bi se bolje snalazili i kotirali u poslovnom i privatnom okruženju.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 28. oktobra, s početkom u 11 časova​. 

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje seminara. U subotu, 28. oktobra u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu seminara.

 

ls

 

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem maila: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: