LIVE STREAM seminara: Komunikacijski bonton u praksi

U subotu, 7. marta, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru Komunikacijski bonton u praksi”.

LS

Komunikacijska pismenost predstavlja bazu savremenog društva. Kako je osnovna jedinica transakcije među ljudima komunikacija, osoba koja ne zna da se adekvatno izrazi umanjuje svoju kompetentnost na svim poljima. Veština postavljanja pitanja, sposobnost pregovaranja i umeće pravilnog izražavanja uče se poput efektnog javnog nastupa. Kultura komunikacije omogućava kvalitetnije međuljudske i poslovne odnose.

Kaže se da „značenje komunikaciji daje sagovornik”, što znači da moramo preuzeti odgovornost za poruke koje želimo da pošaljemo. Mi komuniciramo svaki put kada se pomerimo, svaki put kada nešto izgovorimo i svaki put kada ćutimo. Neutralna razmena ne postoji – ljudi se nakon kontakta sa vama osećaju ili bolje ili gore. Učinite da se osećaju bolje. „Komunikacijski bonton u praksi” će vas naučiti da pravilno izrazite svoje stavove, namere, emocije i ciljeve. 

Dođite da razvijemo veštinu koju svi razumeju.

andreaIskustvo predavača: Andrea Čontoš

Andrea Čontoš je biolog sa užim domenom izučavanja neurobiologije i biheviorizma. Formira autorske edukacije na temu razvoja razmišljanja i obrazaca ponašanja, naprednog učenja, verbalne i neverbalne komunikacije, koje već pet godina samostalno ili u saradnji sa drugim institucijama organizuje i održava širom regiona. Obučila je više hiljada polaznika.

Autor je knjige „Umeće razmišljanja” i osnivač edukativnog centra „Brain factory".

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINKgroup (Cara Dušana 34, Zemun) 7. marta, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 7. marta u 11 časova, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.

ls

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Uspeh je rezultat neprestane brige za postizanje cilja.
Disraeli